Haberler

Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi olarak atanan Prof. Dr. Öner Abidin Balbay'ı ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi olarak atanan Prof. Dr. Öner Abidin Balbay'ı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette hayır olsun dileklerini ileten Keleş, hastane ve çevresinde yapılan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, başhekim yardımcıları Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan ve Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya da hazır bulundu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden eğitime destek

Düzce Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okul Projesi" kapsamında Işık İlköğretim Okulu özel eğitim sınıfı için eğitim materyallerinin öğrencilere dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, eğitici kitap ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketlerin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Koordinatörü Gönül Asuk ve Müdür Ayşe Kılıç tarafından teslim edildiği aktarıldı.

Sokak hayvanlarına yönelik çalışma

Düzce Belediyesi tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle sokak hayvanlarına yönelik çalışma yürütüldüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokakta sahipsiz durumdaki kedi ve köpeklerin toplanarak bakım için hayvan barınağına alındığı belirtildi.

Açıklamada, sıcak ortamda barınan, mama verilen ve bakımları yapılan sokak hayvanlarının sayısının bir ay içerisinde 25'ye yaklaştığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Üniversitesi Mehmet Keleş Ali Nihat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title