Haberler

    Duygun Yarsuvat'ın Sekiz Ay Avantajı

    25 Ekim'deki kongrede başkanlık yarışını kimin kazanacağı merak konusu olurken, Duygun Yarsuvat '8 ay' sözüyle bir adım önde görünüyor.

    Galatasaray'da kongre kazanı iyiden iyiye kaynıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün önde gelenleri, bayram tatilinde bile seçime yönelik planlar yapmaya devam ediyor. 25 Ekim'deki kongrede iki aday yarışacak: Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman... İpi kimin göğüsleyeceği şimdiden merak konusu olurken, kulislerde konuşulanlara göre Yarsuvat bir adım önde görünüyor. Bunun nedeni ise adaylığını koyduğu günden beri dile getiridiği, '8 ay' sözü. Bilindiği üzere Ünal Aysal, ikinci kez ani seçim kararı aldı. Dolayısıyla adayların sadece 30 günlük hazırlanma süresi oluyor.

    Herkes kendi grubunu hazırlıyor


    Bu yüzden birçok potansiyel başkan adayı, bu seçime girmedi ve yeni seçimin kısa ömürlü olması gerektiğini savundu. Duygun Yarsuvat'ın fikri de tam onlara göreydi. "Kazanırsam Mayıs'ta görevi bırakırım" diyen Yarsuvat'ın projesine göre, böylece adaylar daha rahat hazırlanma fırsatı bulacaktı. İşte bu yüzden, başkanlığı düşünen adayların kendi oy potansiyelleriyle birlikte Yarsuvat'ı başa getirip, Mayıs'taki kongreye hazırlık yapmayı planladıkları öğrenildi.

    Yalman&Polat'ın tekne listesi!
    Diğer taraftan adaylığını açıklayan ilk isim olan Alp Yalman için de ilginç iddialar ortaya atılıyor. Listesine Adnan Polat döneminden birçok ismi alan eski başkanın, bu listeyi Polat'la birlikte hazırladığı öne sürülmüştü. Bu konuyla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Yine iddiaya göre Alp Yalman ve Adnan Polat'ın, Göçek'e giderek Yalman'ın teknesinde yönetim listesini oluşturduğu belirtiliyor. Hâl böyle olunca lise kökenli duayenler, daha önce sert bir tavırla başkanlık görevinden indirilen Polat'ın desteklediği bir isme soğuk bakmaya başladı. Bu da, Yarsuvat'ın şimdilik önde görünmesini sağlayan ikinci unsur.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Duygun Yarsuvat Galatasaray Adnan Polat Alp Yalman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title