Haberler

Geçen Hafta Fotoğraflarını Çektiği Uçak, Bu Sabah Bişkek'te Düştü

Güncelleme:

Temsil ve gözetim şirketi sahibi Gökhan Sarıgöl, sabah saatlerinde Bişkek'te düşen kargo uçağının fotoğraflarını en son geçen hafta kendisinin çektiğini açıkladı.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bu sabah düşen ACT Havayolları'na ait Boeing 747-400F Jumbo Jet tipi kargo uçağının son fotoğraflarını geçtiğimiz hafta temsil ve gözetim şirketi sahibi, aynı zamanda uçak fotoğrafçısı Gökhan Sarıgöl çekmişti.

"O ANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİM"

Düşen uçağı en son 11 Ocak'ta görüntüleyen Gökhan Sarıgöl, o anları şöyle anlattı:

"Atatürk Havalimanı'ndaki operasyonumuzu kontrol etmek amacıyla 11 Ocak'ta aprona çıktım. Bişkek'te düşen uçak, henüz inmişti. Önümde taksi yaparak ilerliyordu. TC-MCL tescilli uçağın fotoğraflarını çekerek o anları ölümsüzleştirdim. O an uçağın fotoğrafını çekiyorsunuz ama bir süre sonra uçak düşüyor. Spotter olarak adlandırılan havacılık fotoğrafçılığının bu da farklı bir yönü."

''KAZADA HAYATINI KAYBEDEN EKİPLE KAHVALTI YAPMIŞTIM''

Sarıgöl bir ay önce Amsterdam'da düşen uçağın ekibiyle kahvaltı yaptığını belirterek, "Kaldığım otelde ACT Havayolları'nın ekibinin olduğunu öğrendim. Sabah kahvaltımızı bu kazada hayatını kaybeden ekiple yapmıştım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıgöl Boeing Jumbo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title