Haberler

    Dursun Özbek Mutlaka Seçime Gitmeli"

    Galatasaray’ın eski başkan adaylarından ve muhalefetin önemli isimlerinden Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı takımda değişimin yönetimden başlaması gerektiğini belirterek, “Dursun Özbek yönetimi seçime gitmeli. Hatta seçime kendisi de girmeli” dedi.

    Galatasaray'ın eski başkan adaylarından ve muhalefetin önemli isimlerinden Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı takımda değişimin yönetimden başlaması gerektiğini belirterek, "Dursun Özbek yönetimi seçime gitmeli. Hatta seçime kendisi de girmeli" dedi.

    Galatasaray camiasının önemli isimlerinden birisi olan Ahmet Özdoğan, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Takımın yaşadığı kötü gidişatın sebebinin istikrarsızlık olduğunu söyleyen Özdoğan, "20 ayda 5 hoca değişikliği tarihi bir rekordur. Zaten Dursun Özbek yönetimi geldiğinden bu yana bütün rekorları alt üst etti. Baktığınız zaman ligin ilk 5 takımıyla yapılan maçlarda alınan sonuçlar ortada. Her gelen antrenör 'Florya'nın çivisi çıkmış' diyor. Yönetici geliyor, o da aynısını söylüyor. Bu nasıl bir çivi ben anlamadım bunu. Herkese soruyorum, Galatasaray'ın futbol aklı kim. Sayın başkan seçimden önce Galatasaray'ın futbol aklının Cüneyt Tanman olduğunu söyledi ve böyle oy aldı. Bir süre sonra Cüneyt Tanman gitti, yerine Mehmet Özbek geldi. Benim Mehmet Özbek'e söyleyeceğim bir laf yok ama Galatasaray'da futbol aklı Mehmet Özbek olmaz. Madem sayın Mehmet Özbek, Galatasaray'da futbol aklı, Türkiye'de başka hangi takımda futbol aklı olarak görev yapabilir? Bunu Türkiye'de söylüyorum ki, biz Avrupa takımıyız. Avrupa Takımı'nda bu mümkün değil" ifadelerini kullandı.

    "İbra, yönetime olan güveni göstermez"

    Genel Kurulda Galatasaray Yönetimi'nin ibra edilmesinin, yönetimin yaptıklarının onaylanması anlamına gelmediğini sözlerine ekleyen Özdoğan, "Sizin seçilmiş bir yönetiminiz var ve siz yönetim dışından birilerini getirip bir şeyler umuyorsunuz. Sonuç olarak Galatasaray yönetimi yıpranmıştır, Galatasaray yönetimi güvenilirliğini kaybetmiştir. Sayın başkana uzun süredir diyoruz ki, seçime git ve seçimde mutlaka aday ol. Ama bu şekilde gitmez. Galatasaray taraftarı ve genel kurul arasında bir fark var. Sayın Başkan geçtiğimiz genel kurulda ibra edildi. Ama öyle büyük bir çoğunlukla ibra edilmedi, az bir çoğunlukla ibra edildi. Fakat bunu bir güven oylaması olarak almayın. Galatasaray Genel Kurul Üyeleri, özellikle Adnan Polat döneminde yaşananlardan sonra, bir daha genel kurul travması yaşamak istemiyor ve yüzde 99 oyunu ibra yönünde kullanıyor. Ama bu oyu kullanması, yaptıklarını onaylıyor anlamına gelmiyor. Bu Galatasaray etiğinde olan bir şey. Bir de taraftara sorduğunuz zaman yüzde 90 Dursun Özbek'in gitmesini istiyor. Artık taraftar, bu yönetime güvenmediğini söylüyor" diye konuştu.

    "Mayıs ayında seçime gidebilir"

    Dursun Özbek'in önümüzdeki ay seçime gidebileceğini söyleyen Özdoğan, "2017 mayıs ayında sayın başkan seçime gidebilir. Tabii bunun dışında başka alternatifler de var. Bazı yöneticiler de istifa ederse, mecburen seçime gidilebilir. O yöneticilerin de bence bir daha düşünmesi gerekiyor. Galatasaray'ı çok sevdiklerini biliyorum ve Galatasaray'ı seven bir yönetici bu işi tekrar seçime götürmeli. Tekrar seçime gidilirse ve seçilirlerse tebrik etmek gerekiyor" açıklamasında bulundu.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Ahmet Özdoğan Mehmet Özbek Galatasaray Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title