Haberler

Durak: Kimseyle Kavga Etmeyeceğim

Güncelleme:

Aytaç Durak, polisin evinde yaptığı 3, 5 saatlik aramanın ardından yerel bir televizyonda canlı yayına çıktı.

Aytaç Durak, 'çete' soruşturması kapsamında polisin evinde yaptığı 3, 5 saatlik aramanın ardından yerel bir televizyonda canlı yayına çıktı. Durak Adanalılara gözaltına alınmadığını göstermek için televizyon erkanlarına çıktığını belirterek, "Kimseyle kavga etmeyeceğim. Ben Don Kişot değilim" dedi. Yerel Akdeniz Televizyonu'nda konuşan Durak, "Gözaltına alındığım haberlerinin doğru olmadığını Adanalılar da görsün diye canlı yayınınıza katıldım. Allah bana güvenenleri mahcup etmesin, yüzlerini kara çıkartmasın. Bugüne kadar hiçbir mahkumiyetim olmadı ve sicilim temiz" diye konuştu.

Açığa alınmadan önce rüşvet kasetlerini açıkladığı için 'birilerinin yaygara kopardığını' ifade eden Durak, "Kasete konu olanlardan biri de Mustafa Tuncel'dir. Hakkında 16 dava açıldı ve bu davaların 3'ünden mahkumiyet aldı. Diğer davaları da devam ediyor" dedi.

ERDOĞAN'A ZEYTİN DALI

Aralarında geçmişte restleşmeler yaşanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı başarılı bulduğunu belirten Durak, "Ben hiçbir zaman Başbakanımızı karalamadım, kınamadım, küçük görmedim. Ancak kendine yalan yanlış beyanlarda bulunanlar var. Benim ağzımdan duymadığı hiçbir şeye inanmamalıdır. Başbakanımız benim ağzımdan kendisi aleyhinde bir şey duyarsa istediği zaman hesap sorabilir" şeklinde konuştu.

KİMLER GÖZALTINDA?

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan 12 kişiden 10'unun isimleri öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında Mustafa Tuncel'in yanı sıra MHP eski Milletvekili Kürşat Atılgan'ın kardeşi ASKİ müteahhidi Galip Atılgan da bulunuyor. Operasyonda Adana Büyükşehir Belediye Eski Genel Sekreteri Hasan Gülşen, Bülent Ersoy'u sahnede vuran isim olarak tanınan ve belediye çalışanlarından olan Hacı Tepe, işadamı Şakir Oral, Gani Özdoğan, Mehmet Duran Yekin, Mehmet Ataş, Ahmet Atma ve Orhan Alagöz de var.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title