Haberler

Dünyanın En Küçük İkinci Yazarı Ölü Bulundu

Güncelleme:

Dünyanın en genç ikinci yazarı olan Eren Demir, önceki gece Ataköy'de yaşadıkları binanın 10. katından düştü.

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde 12 yaşında "dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan Eren Demir'in (16) cesedi, oturduğu apartmanın bahçesinde bulundu. Yüksekten düşme sonucu öldüğü belirlenen Demir'in, intihar edip etmediği araştırılıyor.

CESEDİ APARTMANIN BAHÇESİNDE BULUNDU

Alınan bilgiye göre, lise son sınıf öğrencisi Eren Demir'in cesedi, saat 23.30 sıralarında ailesiyle yaşadığı Ataköy 4. kısımdaki apartmanın bahçesinde bulundu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, incelemede, Demir'in oturduğu 10. kattaki dairenin balkonundan düşerek öldüğünü belirledi.

CEP TELEFONUYLA KONUŞURKEN DÜŞTÜ

Cesedin yanında parçalanmış bir cep telefonu bulan polis, Demir'in cep telefonuyla konuşurken düştüğünü tespit etti. Olayın intihar olduğu üzerinde duran polis ekipleri, Eren Demir'in cesedini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

ANNE VE BABASI EVDE YOKTU

Eren Demir'in, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı olan babası Prof. Dr. Türkay Demir ve psikiyatrist annesi Demet Demir'in olay sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eren Demir, 1998'de doğdu. Kültür Koleji İlköğretim Okulu son sınıftayken 12 yaşında yazdığı "Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan Demir'in, Psikiyatri ve Düşünce Dergisi'nde "Çocuklarda Öfke, Şüphe ve Üzüntü" konularında çeşitli yazıları yayınlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Demet Demir Eren Demir Ataköy Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

mahmut:

ALLAH rahmet eylesin ... geride kalanlara sabır versin

16
2
yanıtYanıtla
ZAMAN:

Allah rahmet eylesin :(

15
0
yanıtYanıtla
Çin''den:

Eren kardeşimiz''in değerli annesi Demet Hanım''ın bana çok emeği geçmişti. Kendisine çok şey borçluyum. Şu anda Çin Halk Cumhuriyetin''de ikamet ediyorum ve Türkiye''de olup bitenlere bakmak için haberler.com''u sık sık ziyaret ediyordum. Hislerimi ifade etmeye seçecek kelime bulamıyorum, habere tıklamam gerçekten çok kötü bir tesadüf oldu... Allah Demet Hanım ve Eren kardeşimizin tüm sevdiklerine sabır versin , kardeşimizn mekanı cennet olsun...

14
1
yanıtYanıtla
Eda:

Alcak gönüllülük kalkti, herkez kendini bir sey zannetmeye basladi. Lüx semtte oturalim, kimse baskasindan asagi kalmasin sendromu... dahi cocuklu bir ailenin yüksek binali evde ne isi var? 10. katta cocuklu bir aile sorumsuz bir ailedir!!!

4
10
yanıtYanıtla
levent:

benim dikkatimi çeken anne ve babanın meslekleri.kelin ilacı olsa başına sürer derler ya.günümüzde çalışan anne ve babaların çocuklarına yeterince ilgi göstermedikleri bunun da çocuğun psikolojisine olumsuz etkileri o kadar çok ki.basit bir meseleden bile canına kıyar oldu gençler yazık.

2
10
yanıtYanıtla
ahmetaliko1@yahoo.com:

İntahar ettiğini nerden biliyorsun, sıkıntılı herif...

yanıt0
yanıt0
hakan:

Onuncu katta ufacık çocukların ne işleri var kardeşim! Evmi bulamıyonuz? istanbulda oturmayın o zaman. Kimse sizi zorla tutmuyor. Bir hayat söz konusuysa köyde yaşamaya razıyım.

5
6
yanıtYanıtla
DR EMITT BROWN:

Yazdığı kitaptakiler gerçekleşmeye filan başlamıştır, o da keşke bu kadar kötü yazmasaydım, gerçekleştiklerini psikiyatrist olan annemler hayatta anlamayacaklar beni ''Buraya ait değilim'' deyip atlamıştır bence...

2
9
yanıtYanıtla
kazakistan:

Allah rahmet eylesin

8
2
yanıtYanıtla
kartal:

o kadar şöhret sahibi yetenekli biri intihar etmez vardır işin içinde bvi iş

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title