Haberler

Dünyanın 500 Zengininden Biri Olan İş Adamı, Uçakta Ölü Bulundu

Güncelleme:

Romanya'nın en zengin iş adamlarından biri olarak gösterilen Comana Costel, Kolombiya'dan Kosta Rika'ya giden yolcu uçağında ölü bulundu.

Romanya basınına göre, uçak personeli, Kosta Rika'nın başkenti San Jose'deki Juan Santamaria Havalimanı'na inen Avianca Havayolları'na ait uçağın tuvaletinde bir erkek cesedi buldu. Romanya basını, polisin soruşturmasına göre cesedin 53 yaşındaki Romanyalı işadamı Comana Costel'e ait olduğunu yazdı.

UÇAKTA ÇOK STRESLİYDİ

Comana'yla aynı uçakta seyahat eden bir kadının ifadelerine göre; ünlü işadamı, yolculuk süresince çok stresliydi ve defalarca tuvalete gitti. Demiryolu şirketi Reiotrans'ın sahibi olan Comana'nın ayakkabı bağcığıyla uçağın tuvaletinde intihar ettiği öğrenildi.

İNTİHAR ETTİĞİ AÇIKLANDI

Romanya Dışişleri Bakanlığı da uçakta cesedi bulunan yolcunun Romanya uyruklu olduğunu ve intihar ettiğini açıkladı. Ancak bakanlık bu kişinin kim olduğunu belirtmedi.

DÜNYANIN EN ZENGİN İŞADAMLARINDAN

Costel ile seyahat eden 35 yaşındaki Romanya vatandaşı bir kadın, iş adamının yolculuk süresince sinirli ve gergin olduğunu, sürekli tuvalete gittiğini söyledi. Costel'in dünyanın zengin iş adamları arasında olduğu ifade edildi. Romanyalı iş adamı Forbes dergisi tarafından dünyanın en zengin 500 kişisi arasında gösterilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Comana Costel Kolombiya San Jose Romanya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

bir garipMobil-ANDROID:

abooooo parasiile ogunenlere duyurulur

18
1
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METO:

stresten adamın prostatı patlamış ayakkabı kutusu pardon ayakkabı bağı ile intihar etmiş yazık olmuş ne diyeyim

4
8
yanıtYanıtla
HalkMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin oda birşey götüremedi öbür dünyaya yalan dünya

9
0
yanıtYanıtla
bu yaratık:

MÜCAHİT ÖREN, GALİP ÖZTÜRK VE RIZA KUTLU IŞIKTA YAKINDA BÖYLE MEVTA VAZİYETTE BULUNULUR BELKİ KİMBİLİR. . . . BORSADA KUMPASTA YER ALANLAR YAVAŞ YAVAŞ TEKER TEKER. . . SIRAYLA İŞ ADAMI SİYASİ BÜROKRAT TAAA EN BÜYÜKLERE KADAR. . .

7
1
yanıtYanıtla
ellede galipMobil-ANDROID:

o galip Öztürk bir kuru ekmeğe bir damla suya hasret gider umarım.

5
1
yanıtYanıtla
ac timsah:

azrail tuvalette can almayi sevmez ama

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title