Haberler

Dünyada Bir İlk: YOGA & DANS ...FESTİVALİ..

Güncelleme:

Evrensel Bir Dans Olan Yoga'yı Herkesin Dans Edeceği Uluslararası Festival!

10-15 Eylül 2016 - Ramada Resort Kuşadası & Golf Dünyanın ilk Yoga & Dans Festivali tüm coşkusu ile 10-15 Eylül 2016 tarihlerinde Kuşadası'nda düzenlenecek. Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy dünyanın her ay düzenlenen tek Yoga Festivali'ne evrensel bir dil olan dansı da ekliyor. Bu büyük organizasyonda 6 gün boyunca neşe, eğlence, coşku, YOGA & DANS adına herşey var...

*15 Pratik Yoga Çalışması
*Dünya Yoga Koreografi Şampiyonası
*İnteraktif Söyleşi: Yoga Üzerine Merak Ettiğiniz Her Şey
*Spiritüel Film Gösterimi
*Dans Workshopları
*Coşku Dolu Dans Partileri & Showlar
*Yoga Ateşi; Dans & Koreografi Gösterileri

Tüm dünyadan Yoga ve Dans tutkunlarının katılacağı festivalin Yoga seansları, Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşecek. "Yoga'nın bir tarifi de evrensel danstır" diyen Büyük Üstad Akif Manaf, varoluşun dansına herkesi çağırıyor. Yoga çalışmalarına hem Yoga'yla yeni tanışacak olanlar hem de tecrübeliler katılabilecek. Yaş sınırı yok. İster aileniz ve sevdiklerinizle bir arada, ister özgürce tek başınıza gelebilirsiniz. İster Erzurum'dan, ister New York'tan bu benzersiz deneyimi kaçırmayın, varoluşun dansına siz de katılın.
Yoga & Dans Festivali üç bölümden oluşuyor: Yoga, Dans ve bir ilk: Dünya Yoga Koreografi Şampiyonası.
*Pratik Yoga seanslarında Özel çakra (enerji merkezi) teknikleri, nefes, biyoenerji, meditasyon, derin gevşeme çalışmaları, zayıflamak için Yoga uygulamaları var.

*Festivalin dans bölümünde Salsa, Tango, Latin Pop workshoplarına katılıp dans partilerinde coşabilirsiniz.
*Dünya Yoga Koreografi Şampiyonası ise Uluslararası Yoga Federasyonu tarafından Yoga Academy'nin sponsorluğu ile dünyada ilk defa bu festivalde düzenlenecek. Hem bir yarışma hem de görsel bir şov olacak gösteriler, katılımcıları büyüleyecek.

Bayram tatilinde Kuşadası'nın benzersiz doğası ve denizi eşliğinde dans ederek coşacak, Yoga yaparak kendimizi bulacağız. Hepinizi bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akif Manaf Kuşadası Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title