Haberler

Dünyaca Ünlü Fotoğrafçı, Doğa'yı Fotoğrafladı

Güncelleme:

National Geographic fotoğrafçısı Moyer, Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte Doğa'yı fotoğrafladı.

Doğa Koleji ve National Geographic işbirliği ile National Geographic Society'nin 125. yıl kutlamaları çerçevesinde Türkiye'ye gelen dünyanın en ünlü fotoğrafçılarından Matt Moyer, Doğa Koleji öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere belgesel fotoğrafçılığın inceliklerini anlatan Moyer, genç fotoğrafçılarla birlikte Doğa Koleji'nin Beykoz Kampüsü'nü fotoğrafladı.

Irak Savaşı'ndan 11 Eylül'e, Afganistan'daki paralı askerlerden, Mısır isyanına, dünyayı etkileyen önemli sosyo-kültürel olayları fotoğraflayan National Geographic fotoğrafçısı Matt Moyer, bu kez Doğa Koleji'nin Beykoz Kampüsünü fotoğrafladı.

National Geographic Society'nin 125. yıl kutlamaları çerçevesinde National Geographic Türkiye ve Doğa Koleji işbirliği ile İstanbul'a gelen Moyer, fotoğrafa meraklı gençlere, belgesel fotoğrafçılığın a-b-c'sini anlattı. Moyer, Doğa Koleji'nde gerçekleştirilen atölye çalışmasında öğrencilerle birlikte Beykoz'un muhteşem doğasını fotoğrafladı.

The New York Times, The Independent, The Guardian ve Marie Claire gibi dünyanın önemli yayınlarında görev yapan, National Geographic'in düzenlediği fotoğrafçılık kamplarında ders veren dünyaca ünlü fotoğrafçı Matt Moyer, Türkiye'ye ilk kez geldiği belirterek, Beykoz Doğa Koleji'nin fotoğrafçılar için doğal bir stüdyo olduğunu söyledi. Moyer; "Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Hepsi de çok heyecanlı ve yetenekliler" dedi.

Yarışma, sosyal medyada devam edecek

Beykoz Doğa Koleji'nin fotoğraflandığı ve en iyi fotoğrafın belirlendiği yarışma, 16 Kasım gününden itibaren sosyal medyada devam edecek. Herkese açık olacak yarışma Instagram üzerinden yürütülecek ve Türkiye'nin en büyük sosyal medya yarışması olacak. Matt Moyer'in jürisini yapacağı yarışmada, Doğa hashtag'iyle Instagram'a yüklenen fotoğraflar arasından en iyileri belirlenecek. İlk 3'e I-Phone 5S hediye edilecek yarışma, 2 hafta sürecek. Yarışma Doğa Koleji, Sezgin Yılmaz, Ahmet Erdem ve Devrim Ateş hesaplarından takip edilebilecek.

Instagram fenomenleri de Beykoz'daydı

Proje kapsamında Türkiye'nin en ünlü Instagram fotoğrafçıları Sezgin Yılmaz, Ahmet Erdem ve Devrim Ateş ile Instagram'ın dünyadaki ilk kullanıcılarından biri olan Thomas Kakareko da Beykoz Doğa Koleji'ndeydi. Matt Moyer ile birlikte fotoğraf çeken Instagram fotoğrafçıları, Beykoz Doğa Koleji Kampüsü'nden paylaştıkları fotoğraflarla gün boyunca hem yarışmayı duyurdu hem de bol bol beğeni aldı. Dünyadaki ilk Instagram kullanıcılarından Thomas Kakareko da misafir olarak katıldı. Doğa Koleji öğrencileriyle instagram deneyimlerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Koleji Instagram Türkiye Beykoz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title