Haberler

"Zengin Kız Fakir Oğlan" Dizi Oyuncularına Bakü'de Yoğun İlgi

TRT'nin sevilen dizisi "Zengin Kız Fakir Oğlan" ekibi, çekimler için geldikleri Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yoğun ilgi ile karşılaştı.

TRT'nin sevilen dizisi "Zengin Kız Fakir Oğlan" ekibi, çekimler için geldikleri Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yoğun ilgi ile karşılaştı.

Dizinin bir bölümünü çekmek için CEO Birol Güven, oyuncular Hüseyin Avni Danyal, Ufuk Özkan, Yönetmen Hasan Tolga Pulat ve Senaryo Yazarı Caner Güler, Bakü'ye geldi. Dizi oyuncuları Hüseyin Avni Danyal ve Ufuk Özkan, Bakü'de ayrıca imza günü de düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imza gününde Danyal ve Özkan hayranlarına bol bol imza dağıttı. Dizide fakir oğlan 'Nurhan' karakterini canlandıran Ufuk Özkan, "Zengin Kız Fakir Oğlan burada çok seviliyor ve izleniyormuş. Daha kalabalık gelmek istiyorduk ama İstanbul'da çekimlerimiz devam ettiği için Hüseyin beyle beraber geldik" dedi.

Dizinin zengin kızı Biricik'in babası Kemal Bey'i canlandıran Hüseyin Avni Danyal ise, " Bakü'de olduğumuz için çok mutlu, çok keyifliyiz. Bizi bu kadar fazla seyreden ve seven insanların olduğu yerde bulunmak bizim için son derece çok keyif verici bir şey. Bakü sokaklarında birkaç saat gezme şansımız oldu. O anda bile insanların nasıl sevindiğini, oyuncuların ne kadar takip edildiğini gördük ve son derece mutlu olduk. Yapılan işin sevildiğini görmek bu işi yapan insanlara daha fazla zevk ve şevk verir. Onun için sizinle burada bulunmaktan son derece mutluyum" şeklinde konuştu.

Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Dizi ekibi Bakü çekimleri kapsamında yarın basın toplantısı düzenleyecek. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Zengin Kız Fakir Oğlan Hüseyin Avni Danyal Azerbaycan Bakü Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title