Haberler

- Yeşillerden Poşete Hayır Kampanyası

- Yeşillerden Poşete Hayır Kampanyası

- YEŞİLLERDEN POŞETE HAYIR KAMPANYASI

Nürnberg'de Organik Ürünler fuarında Türk firmalarını ziyareti sırasında Ege İhracatçılar Birliğinin ürettiği organik torbayı çok beğendiğini söyleyen Cem Özdemir, yeşiller olarak kendilerin de Türkçe-Almanca poşete hayır kampanyasını başlatacaklarını açıkladı

Almanya'nın Nürnberg kentinde devam eden Uluslararası Organik Gıdalar Fuarını ziyaret eden Almanya Yeşiller Partisi Başkanı Cem Özdemir, Ege İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği Fuar Tanıtım Şefi Selda Boztepe'den katılımcı Türk firmaları hakkında bilgi aldı.

POŞETE HAYIR KAMPANYASI BAŞLATIYORLAR

Türkiye'nin Organik üretimde lider durumda olduğunu belirten Selda Boztepe, bakliyat ve meyve dalında olduğu gibi ürettikleri dönüşümlü kumaş torbalarının Türkiye için önemli olduğunu vurguladı. Torbayı inceleyen Cem Özdemir yeşiller olarak kendilerinin de Türkçe ve Almanca olarak Poşete hayır kampanyası başlatacaklarını belirterek "Poşetler hem gereksiz, hem de çevreyi kirletiyor. Bütün dünya poşet kültüründen arındırılmalıdır" dedi.

SAZDAN SEPET

Samsun Bafra Halk Eğitim Merkezinden Nezahat Şahin'in, Kızılırmak deltasında yetişen Kındırcı ve mısır koçanından elde edilen sazlarla yaptığı organik sepet ve şapkaları da inceleyen Cem Özdemir, Türkiye'de çevre duyarlılığının gittikçe arttığını söyledi.

ORGANİK ÇAY İÇMEK KEYİFLİ OLUYOR

Cem Özdemir Gepa adlı yabancı bir firmanın standını da ziyaret ederek, Hindistan'da üretilen Organik çayları denedi. Cem Özdemir, organik çay içmenin keyfi başka oluyor şeklinde konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title