Haberler

Mesai arkadaşlarını döverek öldüren 5 kişi idamla yargılanacak

Güncelleme:

Yemen'de aynı mağazada çalıştıkları mesai arkadaşlarını döverek öldüren 5 zanlı, idam cezasıyla yargılanacak.

Yemen'de giyim mağzasında çalışan Abdullah Al- Aghbary (24) mesai arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü. Ülkenin Sanaa kentinde gerçekleşen olayda Al- Aghbary'ın 5 mesai arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldüğü bildirildi.

KAMERA VAHŞET ANLARINI KAYDETTİ

Henüz nedeni açıklanmayan olayla ilgili görüntüler mağazaya ait güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüsünde, Al- Aghbary'ın yere oturduğu ve mesai arkadaşları tarafından dayak yediği görülüyor.

İDAM CEZASINA ÇARPTIRILABİLİRLER

Güvenlik güçlerinin verdiği bilgiye göre, Al- Aghbary'ın aldığı darbeler nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi. Olay sonrası yakalanan 5 zanlı, idam cezasıyla yargılanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Abdullah Al Yemen Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Sapkın Millet:

Peygamberler Israil yahudi Irkına bir de Araplara çok.gönderildi neden?? Sapkın ırk..asla.adam olmazlar..Peygamberler katilleri..yüzlerce peygamber öldüren Arap ve Yahudilerdir. Peygamber efendimizin de torununu öldüren bu kana susamış KABİL torunlarıdır. Hem Araplara hem yahudilere atom bombası atıp yok etmek lazım.dunya cennet olur. GARGAT ağacı arkamda hem Arap hem Yahudi var diyecek

153
11
yanıtYanıtla
Sıradan adam:

Araplara yalnızca 1 peygamber geldi kardeş, O da yalnız aralara değil, kıyamete kadar gelecek bütün insanlığa geldi, Türklerde dahil.

yanıt9
yanıt25
hakan gardas:

Sen burada din adina fasistlik yapiyorsun. Birde Hz Muhammed s. a. v haric binlerce peygamberler yahudi irkina gelmisler ve yine bu irk binlerce peyganberi öldürmüslerdir. Kimin ne yaptigini iyi arastir, tarihi iyi oku derim.

yanıt0
yanıt22
Tunc:

Müslüman''lar dan uzak durun

68
28
yanıtYanıtla
durna68:

Müslüman olmayan Dazlakların Yahudileri diri yakan Hıristiyan SS lerin yanına gitsinler değil mi????

yanıt8
yanıt7
coni:

bu afgan suriyeli yemen ayni kulturun insanlari ve ulkemizie sokularak uniter yapi bozulmak isteniyor ama yetkililerin umrunda degil

63
25
yanıtYanıtla
TURK:

ÜNİTER YAPI MI KALDI. BAŞTAKİLER SAĞOLSUN ÜLKEYİ CEMAAT YUVALARINA ÇEVİRDİLER.

yanıt21
yanıt6
türk:

coniden iyidir.

yanıt14
yanıt9
durna68:

Sen CONİ adını kullanarak hangi kültürün insanını temsil ediyorsun acaba......

yanıt46
yanıt9
Adalet:

Merak etme ülkemizde de var aynı vahşet. 3. sayfa haberlerine bak ülkenden nefret edersin. Üniter yapı dediğin ülkende Bizans tohumu var ermeni tohumu var müslüman Türk var müslüman olmayan Türk de var Rum var Dinsiz imansız yaratıklar da var. Ortaya karışık memleket.

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title