Haberler

Ünlülerin Dudak Kremine Kullanıcılar Dava Açtı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldızlar tarafından reklamları yapılarak satışa çıkan dudak kremine, birçok cilt problemine neden olduğu için kullanıcılar tarafından dava açıldı.

Kim Kardashian, Miley Cyrus gibi dünyaca ünlü yıldızların sosyal medyadan tanıtımını yaptığı dudak kremi birçok kullanıcının cildinde sorunlara yol açtı.

CİDDİ DERECEDE SORUNLARA YOL AÇIYOR

Şikayetçi olan müşterilerin arasında yer alan ve grubun sözcülüğünü yapan avukat Rachael Cronin; bu ürünün ciltte kötü reaksiyonlara, ciddi derecedeki kızarıklıklara, kanamalara, kabarıklıklara, çatlaklara ve pigment kaybına neden olduğunu iddia ediyor.

DUDAKLARINI ZIMPARA GİBİ HİSSETMİŞ

Cronin'in ifadesine göre, kremi uygulamasından bir kaç saat sonra dudaklarını zımpara gibi hissetmeye başlamış ve tekrar uyguladığında cildindeki reaksiyonlar daha da kötüleşmeye başlamış. Kremin cildinde yol açtığı tahribatın geçmesi neredeyse 10 günü bulmuş. Davacıların ortak dileği ise; bu markaya ait, müşterileri yanlış yönlendiren reklamların kaldırılması ve daha fazla insanın zarar görmemesi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Kardashian Miley Cyrus Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

yılmaz:

Pislik hain pkk pyd ypg

38
9
yanıtYanıtla
huso:

hain akp ve usaklari

9
21
yanıtYanıtla
koylu:

vay her unlu reklamini yaptigi urunu almak zorunda deyilsin sahsen ben unlulerin yaptigi hic bir urunu almiyorum onlar alicinin sagligini dusunmezki alacagi parayi dusunur

21
2
yanıtYanıtla
ismetMobil-ANDROID:

o kremlerin icindeki leri bir bilsen bir daha tarafına bakmasın yaradıcı dudağına reng vermiş yetmiyormu be kadın

17
3
yanıtYanıtla
asdfasdf:

Marka ''EOS''

15
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title