Haberler

Ülke ayağa kalktı! Aynı yatakta basılan iki erkek, kamuya açık alanda kırbaçlanacak

Güncelleme:

Endonezya'nın şeriat yasalarına göre yönetilen tek bölgesi olan Aceh'te iki erkek cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Çiftin kamusal alanda kırbaç cezasına çarptırılması beklenirken bu olası ceza insan hakları örgütlerini ayağa kaldırdı.

CNN'in aktardığına göre yaşları 27 ve 28 olan iki adamın kaldığı eve polis baskın yaptı. Erkeklerden birinin kendi evinde sıkça erkek konuk misafir etmesi nedeniyle dikkatleri üzerine çektiği aktarıldı.

"EŞÇİNSEL BİR TOPLULUK YAŞIYOR OLABİLİR"

İslam polisinin Aceh'teki yöneticisi Safriadi baskının 12 Kasım'da gerçekleştiğini söyledi. Aynı yatakta basılan erkeklerin polis sorgusunda cinsel ilişkiye girdiklerini söylediği belirtildi. Safriadi "Araştırdığımız şey tam da bu! Aceh'te bir eşcinsel topluluk yaşıyor olabilir" dedi.

AYNI DURUMDA YAKALANAN 2 ERKEĞE 100 KIRBAÇ CEZASI VERİLMİŞTİ

Şeriat hükümlerine göre eşcinselliğin tamamen yasak olduğu ülkede bu şekilde cinsel ilişkiye girenlerin cezası kamusal alanda kırbaç cezası oluyor. Geçtiğimiz aylarda benzer şekilde yakalanan iki erkek toplum içinde 100 kırbaç cezasına çarptırılmıştı. Uluslararası toplum ve insan hakları kuruluşları şimdiden olası cezaya karşı ayaklanmış durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (92)

YYTYYY:

YAHU ERKEK ADAM İSTEDİĞİNİ YAPAR KİMEN LA BİRİNE HESAP MI VERECEK ZEVK BENİM ZEVKİM KADIN ERKEK DİYE SINIRLANDIRILIR MI KAFANIZ İYİ Mİ 2020 YILI FARKLI RENKLİ YAŞAYIN BİRAZ HAYATINIZI ERKEKLER KADINLARIN FİNANSAL KÖLESİ GB ERKEKLER AKLINIZA BAŞINIZA TOPLAYIN HAYATYINIZI YAŞAYIN

17
119
yanıtYanıtla
Fritöz:

Abi renk körü heral kamışı pipet sanıyo

yanıt0
yanıt0
GİBİ:

YYTYYY: Sana izin çıktı , istediğin yerini yaptır.

yanıt14
yanıt3
Halil:

Sende aralarına katıl

yanıt0
yanıt0
simarik:

seninde. ne oldugun belli oldu yazilarindan nasil desteklersin böyle igrenc birseyi isterse yil 2050 olsun inancimizi namusumuzu dami oynayalim yapma gözünü sevim otur ve kendine gel bu. düsüncen seni bu gidisle.. ...

yanıt1
yanıt1
adalet:

valla açıkçası ağır ve caydırıcı cezalar uygulanmalı ben karşıyım çünkü Allah bizleri bir dişi ve bir erkek olarak yoktan varetmiştir

87
21
yanıtYanıtla
Onları oyle yaratan:

Uzaylılar mı.

yanıt5
yanıt15
Ali osman:

100 kırbaç yetmez idam lazım

57
30
yanıtYanıtla
Anıl:

Aklıma Karaman geldi idam isteyenler Karaman olayında sus pus oldu

yanıt4
yanıt5
mehmet:

cezası hemen uygulanmalı toplumda her istedigini yapmaya kalkarsanız bu dünya yaşanılmaz olur.Hastalık bu ruh hastalıgı..

66
17
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title