Haberler

Ukrayna'dan ayrılmak zorunda kalan Türk'ün tercihi gündem oldu! Kız arkadaşını bırakıp, köpeğini de eve kilitledi

Güncelleme:

Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'da savaş tüm şiddetiyle devam ederken, başkent Kiev'deki durumu ülkeden ayrılmak zorunda kalan bir Türk vatandaşı Cüneyt Özdemir'e anlattı. Yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşayan adam, kız arkadaşını geride bırakmak zorunda kaldığını ve köpeğini de eve kilitlediğini söyledi. Konunun sosyal medyada gündem olması üzerine Cüneyt Özdemir, yayındaki ilgili kısmı "Hikmet'in tercihi konuşuluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?" diyerek paylaştı.

Ukrayna'nın Rusya tarafından işgali sürerken, çeşitli insanlık dramları da yaşanmaya devam ediyor. Başkent Kiev'de yaşayan bir Türk vatandaşı, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına bağlanarak yaşadıklarını anlattı. Gencin, kız arkadaşını ülkede bırakmak zorunda kalması ve köpeğini evine kilitlemesi sosyal medyada gündem oldu.

"KİEV'DE SADECE ELİNE SİLAH ALACAKLAR KALSIN DİYORLAR"

Ukrayna'daki son durumu anlatan Hikmet Alemdar, "Ülkede çok büyük bir kaos hali hakim. Buranın cumhuriyeti 'Kiev'de sadece eline silah alacaklar kalsın' diyor. Biz de buradaki kardeşlerimize ve ailemize yardım etmek için burayı terk etmek zorunda kalıyoruz. Tüm insanlar mağdur burada. Kız arkadaşımı evine bırakırken bile artık insanlar, insan hayatı arasında tercih yapmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMIN EN ZOR KARARINI VERDİM"

Cüneyt Özdemir'in "Kız arkadaşın seninle geliyor mu? Kedini alabildin mi?" sorusuna ise Alemdar, "Kız arkadaşım bana 'Benim annem babam affetmez bırakırsam. Demek ki bizim insanlarımız öldürülecek, siz de o yüzden kaçıyorsunuz" dedi bana. Zaten hayatımın en zor kararını verdim. Ben 'Gitmeyeceğim' dedim. Abim 'Ben seni burada bırakamam' dedi" yanıtını verdi.

"KÖPEĞİMİ EVE KAPATIP ARKASINDAN KAPIYI KAPATTIM"

Köpeğini de eve kilitlediği aktaran Alemdar, "Cüneyt Bey, tercih yapıyoruz insan hayatı konusunda. Ben köpeğimi evine kapattım. Tüm mamalarımı döktüm, arkasından kapıyı kapattım. Şu anda ben haysiyetsiz bir şekilde hayvanımı evde terk ettim. İnsanlar kız arkadaşını, eşini terk etmek zorunda kalıyor. Burada savaş var. Bunu kimse anlayamaz. Burada kimseyi eleştirmesin kimse" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

ÖZDEMİR: SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?

Cüneyt Özdemir, yayındaki o kısmı sosyal medyada hesabından "Hikmet'in tercihi film olur" diye paylaştı. Konunun gündem olması üzerine ise "Hikmet'in tercihi konuşuluyor... Siz olsaydınız ne yapardınız?" diye sordu.

Ukrayna'dan ayrılmak zorunda kalan Türk'ün tercihi gündem oldu! Kız arkadaşını bırakıp, köpeğini de eve kilitledi

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Cüneyt Özdemir Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (13)

Bir Deniz:

Köpeğimi çaresizce eve kilitlemezdim. Sevgilim bir şekilde derdini, çaresizliğini dile getirebilir ama köpeğim..

79
4
yanıtYanıtla
Ekrem Kara:

KArdesim zor durumdasin hic cahilleri kafana takma, sen okumus insansin

9
72
yanıtYanıtla
Hsn:

Okumak insanı vicdansız mı yapıyor bağlantıya bak

yanıt5
yanıt0
Ahmet Ayp:

Her tc kimliği taşıyan Türk değil ki çok uluslu devletiz, hiçbir Türk arkasında ona güvenenleri çaresizleri bırakmaz

70
8
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Cesaret, yürek parayla satılmıyor ki satın alıp çakma Türk' e hediye edelim..

66
8
yanıtYanıtla
Türk Aslanı:

Korkakca ve düşüncesizce davranmış.onlarida yanıma alırdım.turk devletine 1 Ukraynalı ve 1 kopekmi fazla gelecekti.ha erkek olur anlardım savaş için kalırdı.onlarida kesin getirirdim.hic yakışmadı...

49
4
yanıtYanıtla
ayhan ünal:

Erkek adam sevdiğini bırakmaz aga

38
1
yanıtYanıtla
Kemal Tatlılıoğlu:

Türk olsa bunu yapmaz Krakter meselesi Salatalık değildir Kandadir

30
7
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Allah bu gibi korkaklardan vatanımızı korusun.

31
2
yanıtYanıtla
Ferhan alican Korkmaz:

Bunlar Türkiye'de savaş çıksın Allah göstermesin . Burayida terkedecek olan kişilerdir .

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title