Haberler

Tüyleri diken diken eden video! "Hz. Hüseyin söyledi" diyen adam kendisini 3 el kurşunla öldürdü

Güncelleme:

Abbas Mousavi isimli şahsın kendisini vurduğu akılalmaz anlar, sosyal medyada çok sayıda izlenme aldı. "Hz. Hüseyin'i rüyamda gördüm, kendine 3 el sık bir şey olmayacak dedi" diyerek kendisini vuran Mousavi, kan kaybından can verdi.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre Hz. Muhammed'in torunlarından Hz. Hüseyin'i rüyasındagören Abbas Mousavi, "Bana dedi ki, 3 el kendine sık ve sana bir şey olmayacak" diyerek gittiği kent meydanında kendisine 3 el ateş etti.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Kendisine silahı doğrulttuğu anları da kayıt altına alan Abbas Mousavi, olayın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kan kaybından öldü.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hz Muhammed Hassas İçerik Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

SMMM:

AHMAK ADAM.MÜSLÜMAN CAHİL OLMAZ.AMA BAKIYORSUNUZ ÇOK FAZLA CAHİL VAR.BUNDAN DOLAYI DA İNSANLAR BUNUN GİBİ CAHİLLERİ GÖRDÜKÇE İSLAMDAN UZAKLAŞIYOR.

117
6
yanıtYanıtla
metin:

Şizofren mi? Cahil mi? neyse ki kendi canına kıymış, başkalarının canına da kıyabilirdi. yanındaki avareler de pek farklı durmuyor.

42
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

şeytan, sizi Allahla kandırmasın diye buyurur rabbimiz kuranda. müslümanlık, akıllı olana farzdır.

35
3
yanıtYanıtla
Quake Damage:

Bu işler şeytan işidir diyemeyiz. Belki bu gerizekalı masum birkaç insanı öldürecekti bu kafayla. Rabbim de belki böyle bir rüya göstererek kendini telef etmesini sağladı. bilemiyorum.

28
4
yanıtYanıtla
Sadık:

Bu Şeytanla Hz Hüseyini karıştırmış.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title