Haberler

Türk Bayrağı asmayan Apple mağazası tepki çekti! Vatandaşlar kapısına zorla bayrak astılar

Güncelleme:

Cumhuriyet'in 100. yılı dün İstanbul'da coşkuyla kutlanırken, Bağdat Caddesi'nde yaşanan bir olay kısa sürede gündem oldu. Cadde üzerinde bulunan bir Apple mağazasına Türk Bayrağı asmadığı için tepki gösteren vatandaşlar, kapıya zorla bayrak asmaya çalışırken, yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılını yurt genelinde yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla kutlarken, İstanbul'daki vatandaşların büyük bir kısmı da Bağdat Caddesi'ndeki etkinliklere katıldı.

MAĞAZADA TÜRK BAYRAĞI GÖREMEYİNCE ÇILDIRDILAR

Yürüyüş esnasında cadde üzerinde bulunan bir Apple mağazasının kapısına Türk Bayrağı asmadığını fark eden vatandaşların tepkisi ise bir hayli sert oldu.

İSRAİL'E VERDİĞİ DESTEK NEDENİYLE HEDEFTEYDİ

Gazze'de binlerce sivili katleden İsrail'e verdiği destek nedeniyle hali hazırda milyonların hedefinde olan ABD menşeili firma bayrak krizinin de eklenmesiyle sinirleri iyice hoplattı.

ELLERİNDEKİ BAYRAKLARI CAMLARA YAPIŞTIRDILAR

Aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu grup, ellerindeki bayrakları mağazanın camlarına yapıştırdı ya da astı. Apple mağazası önünde toplanan kalabalık firmanın duyarsızlığına tepki gösterirken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İstanbul Bağdat Apple Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title