Haberler

Tayvan'daki 7,4'lük depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Tayvan'da geçtiğimiz gün meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremin etkisiyle bir yolda ilerleyen araçların üzerine yamaçtan devasa kayalar düştü. Bazı araçlara isabet eden devasa kayalar, bir araç kamerası tarafından görüntülendi.

Tayvan'ın Hualien kentinde önceki gün meydana gelen ve şu ana kadar 10 kişinin öldüğü 7,4 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

YAMAÇTAN KOPAN KAYALAR ARAÇLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Bir araç kamerasına yansıyan görüntülerde deprem etkisiyle yamaçtan devasa kayaların düştüğü görüldü. Kayaların bazı araçlara çarptığı, bazı araçların ise kayalardan kaçmaya çalıştığı kameraya yansıdı.

Tayvan'daki 7,4'lük depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

TAYVAN'DAKİ DEPREM

Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinde dün sabah saatlerinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), depremin merkez üssünün Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinin 18 kilometre güneyi olduğunu bildirmişti.

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1067 KİŞİ YARALANDI

Tayvan Merkezi Meteoroloji İdaresi (CWA) ise depremin büyüklüğünü 7,2 olarak duyururken, bunun son 25 yılda Tayvan'ı vuran en güçlü deprem olduğunu belirtmişti. Resmi rakamlara göre, depremde 10 kişi hayatını kaybetmiş, 1067 kişi yaralanmıştı. Ölenlerin 5'inin kadın olduğu kaydedilmişti.

Tayvan'daki 7,4'lük depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Tayvan'da 21 Eylül 1999'da Taipei'nin 150 kilometre güneyindeki Jiji'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde yaklaşık 2 bin 400 kişi hayatını kaybetmiş, 100 binden fazla kişi yaralanmış, binlerce bina yıkılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayvan Doğal Afetler Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (27)

Abdullah Bilal Aygün:

Deprem 7.4 Ölen sayısı 10 Araba kadar kaya 100 metre yukarıdan düşmüş yolda yarık açmıyor

251
6
yanıtYanıtla
ERMAN KADİR AYÇİÇEK:

Onlar da Ders alınmışlık var, biz de KADER. şunu bilin İslam'da KADERe inanmak var ama KADERCİLİK yok. Allah akıl vermiş biz de akıl yerine, her şeye KADER, 15 temmuz da insanlarımız bile bile öldü KADER, kumpaslar KADER, analar ağlamasın denilip ağlayan analar KADER...

yanıt71
yanıt9
Murat Dururr:

Herkes bir gün ölecek ha bugün ha yarın fareden nedir. ALLAHım koru bizi diğenler var zaten ölmeyecekmisiniz niye koruma gereği duyuyorsunuz duaya ne gerek var

9
179
yanıtYanıtla
JY:

Murat durur ; SENİN KULAĞIN VAR , İŞİTMEZSİN. GÖZÜN VAR ,KÖRSÜN , AKLIN VAR, KULLANMAZSİN, SENİN GİBİ İNSANLAR ANLAMAZ , SEN NEDEN BU YAZIYI YAZMA GEREKSİNİMDE BULUNDUN ? SANANE MİLLETİN DUASIN DAN

yanıt11
yanıt0
JY:

SANANE MİLLETİN DUASINDAN

yanıt50
yanıt8
Canım Türkiyem:

Senin KURANDAN haberin yok mu. Duanız olmasa RABBİMİN KATINDA ne ehemmiyetiniz var. AYETİNİ hatırla. Milletin duasına karışma. RABBİMİZ cümle Müminleri masumları korusun. ÂMİN

yanıt74
yanıt4
kamal çakı:

Tamam seni korumasın

yanıt2
yanıt1
Tırpan:

Ölüm var ölüm var. 1-0 yenilmek var 9-0 yenilmek var gibi.

yanıt0
yanıt0
İbrahim Demirel:

7 üzeri deprem oluyor ölen sayısı sadece 10 kişi bizde iş kazası oluyor 40 kişi ölüyor. Ben İstanbul’da doğdum büyüdüm 2000 li yıllarda çocuktum Avrupa yakasında o dönem çok binalar yapıldı o dönem yaşlılarımız yapılan binaların hep çürük olduğundan bahsederdi. Binaların bir çoğu yüksek ve bitişik haldeydi. Olası bir İstanbul depreminde çok can gidecek hiç bir önlem de alınmıyor bildıgım kadarıyla. Çok yazık olacak.

69
5
yanıtYanıtla
Tırpan:

Aynen Maden kazasında 7 kişi öldü ülkede koparılan yaygara Kanada'dan duyuldu. Çünkü maden iznini veren Ak partili hükümetti. İstanbul'da Bir gece kulübünün tadilatında yangın çıktı 29 kişi öldü. kimseden ses yok. Çünkü usülsüz ve aykırı izin veren kurum CHP li belediye. anladın sen farkı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title