Haberler
BBC

Dünyaca Ünlü Marka Sony, Yanlışlıkla Fragman Yerine Tüm Filmi Youtube'a Yükledi

Güncelleme:

Sony Pictures, geçen yıl piyasaya çıkardığı "Khali the Killer"adlı filmin fragmanı yerine yanlışlıkla tüm filmi YouTube'a yükledi. Şirket, hatayı 6 saat sonra fark edince filmi tamamen kaldırdı.

Dünyanın en büyük yapımcı şirketlerinden Sony Pictures, geçen yıl piyasaya çıkardığı "Khali the Killer"adlı filmin fragmanını yüklemek yerine 'yanlışlıkla' tüm filmi YouTube'a yükledi.

HATA 6 SAAT SONRA FARK EDİLDİ

Altı saat sonra kaldırılan filmi bu süre içinde 11 bin kişi izledi. Bazı eleştirmenler, Kasım'dan beri internetten parayla izlenebilen ve DVD'si satılan filmin bir pazarlama taktiği olarak bilinçli şekilde YouTube'a konmuş olabileceğini öne sürüyor.

Dünyaca Ünlü Marka Sony, Yanlışlıkla Fragman Yerine Tüm Filmi Youtube'a Yükledi

İNCELEME BAŞLATILMIŞ OLABİLİR

Ancak Independent gazetesi, bunun Sony gibi büyük bir stüdyo için riskli bir girişim olduğunu ve şirketin olayın nasıl meydana geldiğini ortaya çıkarmak için inceleme başlatmış olabileceğini yazdı.

Eleştirmenlerden iyi yorumlar almayan filmin IMDB puanı 10 üzerinden 3,8. Başka bir film sitesi olan Rotten Tomotoes'da 'Khali the Killer' ile ilgili hiçbir yorum yer almıyor. Film kiralık katilliği bırakarak aşçılık yapmaya karar veren bir adamın Alzheimer hastası büyükannesine yardım etme çabasını konu alıyor.

Dünyaca Ünlü Marka Sony, Yanlışlıkla Fragman Yerine Tüm Filmi Youtube'a Yükledi

Dünyaca Ünlü Marka Sony, Yanlışlıkla Fragman Yerine Tüm Filmi Youtube'a Yükledi

BBC

Sony Pictures Sony Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

):

HATA HABERİ YAZARKEN BİLE ; HATAYI YERİNE HAYATI GİBİ BİR ''HATA'' YAPTINIZ BRAVO ! :D

21
1
yanıtYanıtla
haber içinde haber:

siz de ''''HAYAT''''ınızı HATA olarak 6 saatte düzeltin lütfen :)

17
2
yanıtYanıtla
Anadoludan biri:

adamlarda internet hızlı abi 2 saatlik filmi 2 dk lık filme karıştırmaları normal :D

10
1
yanıtYanıtla
taraftar:

Şirket, hayatı 6 saat sonra fark edince filmi tamamen kaldırdı. HAYATI DEĞİL HATAYI HATAYIIII :))))))))))))))))))))

10
0
yanıtYanıtla
Kenan Gomtanım:

Bakalım siz ne zaman ''hatayı'' farkedeceksiniz

8
0
yanıtYanıtla
sen bi düşün:

nasıl bi internet alt yapısıdır bu 2 dk ile 2 saat aynımı yükleniyor

8
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Emeğe yazik olmuş

5
0
yanıtYanıtla
adısevdamıne:

bunlar ülke turizmini yıpratmak için yapılmış değişik senoryada filmler önce 6 saat yüklediler bunu yaptılar eflasyon 1 puan yükseldi yazıklar olsun hedef 2023 bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar korsana hayır.

0
3
yanıtYanıtla
TC:

Şu filmi 10 kere yükleseler ne olur, boşverin. . .

2
0
yanıtYanıtla
1.tekil şahıs:

Sen film yapma sony sen playstation üret o Wenom adlı filmin grafikleri beter olmus zaten sen playstationdan yuru iyi gidion hadi eyv

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title