Haberler

Sokaktaki bankta güpegündüz kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler

Güncelleme:

Avustralya Sidney'de pes dedirten bir olay yaşandı. Kentteki işlek bir noktada bulunan bankta cinsel ilişkiye giren çift, etrafta çocukların olduğuna ilişkin uyarılara aldırmadı. Gözaltına alınan çift, suçlu bulunursa hapis cezasına çarptırılacak.

Avustralya'da duyanları hem utandıran hem de kızdıran bir olay meydana geldi. Sidney'in en işlek ve en popüler noktalarından birinde yer alan alışveriş merkezinin önünde, etraftakilere aldırmadan cinsel ilişkiye giren çift büyük tepki topladı.

UYARILARA ALDIRMADILAR

Etraftaki vatandaşların 'burada çocuklar var' uyarılarına aldırış etmeyen ve yaptıkları şeye devam eden çiftin rahatlığı pes dedirtti. Bu sırada kahvaltı eden bir vatandaş, hemen karşısındaki çifti cep telefonuyla kameraya aldı.

POLİSE ŞİKAYET ETTİLER

Çevredekilerin talebine rağmen bölgeden ayrılmayan çift, polise şikayet edildi. Olay yerine gelen ekipler, çifti gözaltına alarak karakola götürdü. Önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılacak çift, suçlu bulunması durumunda para cezası ya da 6 ay hapisle cezalandırılacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Cinsellik Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Veysel :

Orası özgür bir ülke,isteyen istediğini yapar.Kanun ve kurallara uyanlara,vergisini ödeyenlere herşey serbesttir.Bizdeki gibi baskı yok...

108
658
yanıtYanıtla
yunus çayabatmaz:

Sınırsız özgürlük hayvanlara mahsustur.

yanıt242
yanıt22
Busenur Uçar:

Ayn doğru

yanıt13
yanıt2
muro:

hayvanlarda kimseye aldiris etmeden yapacagini yapar.bu tur ulkelerde medeniyet varya,topluma saygi,kisi ozgurlugu,bence hayvanlastiginin belirtileri bunlar

387
40
yanıtYanıtla
Mine Coşkun:

Başımıza taş yağsa azdır virüs kanser neden artıyor sasirmamak lazım

281
131
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

koronovirüs az bile bu dünyaya

332
37
yanıtYanıtla
Dünya sevgiyle dönüyor:

Videoya cekip yayacâginiza bi çarşaf bulup üstlerini sessizce ortseydiniz .onlar bi hata yapmış cekip yayan daha cok hata yapiyor.

182
156
yanıtYanıtla
Kadir Özden:

Kıyamet elameti

187
34
yanıtYanıtla
Musa Topcu:

Evet alametler peşi sıra bir bir gerçekleşiyor

160
25
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu kadarmı azdınız yazıklar olsun.

121
11
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title