Haberler

Şirket binasında uyuduğu fotoğrafla yönetici olan kadının saltanatı birkaç ay sürdü

Güncelleme:

Birkaç ay önce Twitter genel merkezinde uyku tulumu ve gözbandıyla uyurken fotoğraflanan Esther Crawford'un hayatı değişti. Fotoğraftan önce orta seviye bir yönetici olan Crawford, çok çalışmayı destekleyen yeni patron Elon Musk'ın gözüne girip şirkette üst düzey bir pozisyona geldi. Yöneticilik tecrübesi birkaç ay süren genç kadın, Elon Musk tarafından işten çıkarıldı.

Esther Crawford isimli kadın Kasım ayında Twitter merkezinde yerde, gümüş bir uyku tulumuna sarılmış ve göz maskesi takmış halde uyurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF VİRAL OLDU

Crawford Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Ekibiniz son teslim tarihlerini belirlemek için gece gündüz uğraşırken bazen #SleepWhereYouWork (Çalıştığınız yerde uyursunuz)" diye tweet attı. Crawford'un fotoğrafı viral oldu ve birçok kişi Musk dönemindeki uzun çalışma saatlerinin göstergesi olarak şirketi eleştirdi.

Şirket binasında uyuduğu fotoğrafla ile yönetici olan kadının saltanatı birkaç ay sürdü

KADERİ BİR ANDA DEĞİŞTİ

Musk, Twitter'ı devralmadan önce 39 yaşındaki Crawford orta düzey bir çalışandı, ancak kaderi söz konusu fotoğrafı paylaştıktan sonra değişti. Financial Times'ın haberine Crawford kendisini Musk'a tanıttıktan sonra ödemeler ve içerik üreticileri hakkında konuşmak için onunla birebir görüşme ayarladı. Elon Musk görüşmenin ardından Crawford'u Twitter'da ödemelerden sorumlu genel müdür pozisyonuna getirdi.

Şirket binasında uyuduğu fotoğrafla ile yönetici olan kadının saltanatı birkaç ay sürdü

İŞTEN ÇIKARMADAN ÖNCE PAYLAŞIM YAPTI

Ancak gelen son haberler Crawford için işlerin iyiye gitmediğini gösterdi. Elon Musk, uyku tulumu ile ofiste çektiği fotoğrafla dünya gündemine oturan üstü düzey yönetici Esther Crawford olmak üzere 200 kişiyi işten çıkardı. Musk, 200 çalışanı işten çıkarmadan önce "'İyi pazarlar, geri kalan hayatınızın son günü" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Elon Musk Twitter Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

ERKAN :

demek ki yalakalık işe yaramıyor

351
8
yanıtYanıtla
Fatih Fatih:

Burada bayağı bir iş görüyor ne yazıkki

yanıt1
yanıt0
Mahfuz Demirtaş:

Keşke biİm ülkemizde de yalakakarı hep işten atsalar

289
9
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Aynen yalan dolan küfür hakaret provakasyon fitne fesat çıkaranları medyanın yüzde 99'u koruyor suçu görmezden geliyor gerçekleri gizliyor hepsini kovmak yetmez tutuklanmalı çok haklısın

yanıt3
yanıt2
Nevzat Grgn:

Anaaa yorumlara yapılan negatif beğenilere bakınca 5 tane yalakada burada var,Yalakalikta bı yere kadar be

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title