Haberler

Savaşmaya gönderdiği 3 oğlu Çeçen lider Kadirov'a esir asker hediye etti

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaşın baş aktörlerinden biri olan Çeçen lideri Ramazan Kadirov'a, Ukrayna'da savaşmaya gönderdiği 18 yaşından küçük 3 oğlunun verdiği hediye gündem yarattı. Kadirov'un çocukları, etkisiz hale getirilen 3 Ukraynalı askeri babalarına hediye olarak verdi. Aldığı hediye nedeniyle bir hayli mutlu olduğu kameralara yansıyan Kadirov, çocuklarını tebrik etti.

Ukrayna savaşında Rusya lideri Putin'e verdiği destek ve cephe gerisinde verdiği pozlarla gündeme gelen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov 14, 15 ve 16 yaşlarındaki üç çocuğunun Ukrayna'ya giderek Rus birliklerine katılacağını söylemişti.

Savaşmaya gönderdiği 3 oğlu Çeçen lider Kadirov'a esir asker hediye etti

ESİR ASKERLERİ HEDİYE OLARAK GETİRDİLER

Kadirov'un oğulları etkisiz hale getirdikleri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nden yakalanan üç askeri babalarına hediye etti.

Savaşmaya gönderdiği 3 oğlu Çeçen lider Kadirov'a esir asker hediye etti

"YAKINDA NORMAL İNSAN GİBİ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKLER"

Görüntülerde çok mutlu olduğu görünen Kadirov, çocuklarını tebrik ederek Ukraynalı askerler için "Esirlere geleneksel Çeçen yemeği gılniş yedirdik. Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Ramazan Kadirov Çeçenistan Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (9)

Ahmet kanarya:

Adamlar ülkesi için savaşıyor. Bu yapılan onursuzluktur. karaktersizliktir. Sen nasıl müslümansın. Esirden hediye mi olur ? Günahtır. Bir müslüman hele ki türk asla böyle birşey yapmaz ASLA diyorum.Biz böyleyiz. O esirlerinde ailesi var,çocuğu var, onuru var. Çeçenlerin yüz karasısın...

96
4
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Bu adam yüzünden çeçenlerden nefret ettim

66
10
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bu Kadirov un Müslümanlıkla İslamla zerre alakası yok.

55
1
yanıtYanıtla
Kazım Karabekir:

Aynısını birgün sanada yaparlar,şeytanın oğlu kadirov,o zaman müslümanlığında bir işe yaramaz,kıblesiz seni,her hesabın bir tersi var,SLAVA UKRAYNA ??????????????

49
3
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Hain Kadirov şehit olan onca çeçenin kemikleri sızlıyor her gün zevk sefa içinde rus kadınlarıyla yaşıyorsun askerlerinde öyle bu devran nereye kadar sürecek görecez

44
4
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Merak etme çeçen lider bir gün sanada sıra gelecek ve seni ara öğün diye arada götürecekler. Allah akıl fikir versin

46
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

bunlar degılmıydı ruslarlan bırbırınn bogazını kesen savas zamanı cep telefonların ılk yıllarında gpresden sanırım ızlerdık vıdeolarıbırbırlerının bogazlarını keserdı ne zaman kankı oldular

20
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Yaptiğin kötülüklerin aynişini sana yapacaklar

9
2
yanıtYanıtla
Ayten Gürez:

O güzelim ülkeyi o güzelim insanları ne hale getirdiler yasattiginizi yaşamadan olmezsiniz inşallah Ukrayna'da yaşıyordum evimden işimden ettiler Allah belanızı versin emellerinize ulaşamayacak siniz

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title