Haberler

Satanist kadın anne ve babasını palayla katletti! Cesetlerini yakmaya çalışmış ama başaramamış

Güncelleme:

Orta Avrupa ülkesi Polonya'da şeytana taptığını söyleyen ve paylaşımlarında kendisine "Şeytan'ın oyuncak bebeği" lakabını takan Klaudia W. isimli genç bir kadın, annesi ve babasını pala ile öldürdü. Klaudia'nın anne ve babasının cansız bedenini yakmaya çalıştığı fakat başaramadıktan sonra babasının otomobiliyle kaçmaya çalıştığı öğrenildi.

Polonya'nın Ostroda kenti yakınlarında yaşayan Klaudia W. isimli genç bir kadın annesi ve babasını pala ile öldürdü. Sosyal medya paylaşımlarında şeytana taptığını söyleyen ve kendisine "Şeytan'ın oyuncak bebeği" lakabını takan genç kadın evde yaptığı katliamdan sonra gözaltınaalındı.

POLİS KARAKOLUNA GİDİP TESLİM OLMUŞ

Genç kadını gözaltına alan polis amiri yardımcısı Michal Przybylek, "Kadın polis karakoluna gelerek teslim oldu. Polis memurları tarafından gözaltına alındı. Mücadele etmedi" dedi.

Satanist kadın anne ve babasını palayla katletti! Cesetlerini yakmaya çalışmış ama başaramamış

BABASININ OTOMOBİLİYLE KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ

Polis genç kadının evine girince 57 yaşındaki babası Adam ve 49 yaşındaki annesi Dorota'nın kanlar içindeki cansız bedenini buldu. Klaudia'nın anne ve babasının cansız bedenini yakmaya çalıştığı fakat başaramadıktan sonra babasının otomobiliyle kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Yetkililer, aracı kullanmayı başaramayan kadının yürüyerek evden uzaklaştığını duyurdu.

Satanist kadın anne ve babasını palayla katletti! Cesetlerini yakmaya çalışmış ama başaramamış

AKIL SAĞLIĞININ YERİNDE OLMADIĞI İFADE EDİLİYOR

Akıl sağlığının yerinde olmadığı ifade edilen Klaudia'nın yerel medyaya konuşan arkadaşları, genç kadının derslerinin çok iyi olduğunu ve her zaman ilginin onun üzerinde olduğunu söyledi. Mankenlik ve oyunculuk yapmaya çalışan genç kadının sosyal medya üzerinden şöhreti kovaladığı da belirtildi.

Satanist kadın anne ve babasını palayla katletti! Cesetlerini yakmaya çalışmış ama başaramamış

"CİNSELLİĞİ DAHA ÇOK ÖNE ÇIKARIYORDU"

Bir dönem Polonya'nın başkenti Varşova'da yaşayan Klaudia'nın daha sonra memleketine döndüğü ve tamamen değiştiği belirtildi. Arkadaşları, "Geri döndüğünde değişmişti. Cinselliği daha çok öne çıkarıyordu ve şeytana taptığını söylüyordu. Uyuşturucu alıyordu ve uyuşturucu kullananlarla birlikte olmaya başlamıştı" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Orta Avrupa Polonya Dünya Haberler

500

Yorumlar (19)

JY:

DUNYADAKI TUM KOTULUKLERIN KAYNAGI DINLERDIR. DINLERE INANMAYI BIRSKSAK DUNYAMIZA BARIS GELIR HERKES HUZUR ICINDE MUTLU OLARSK YASAR.

92
372
yanıtYanıtla
Export 86:

Ne kadar gereksiz birisin

yanıt243
yanıt48
mehmet:

bazı yorumların iyiydi ama bu konuda haksızsın. inancı olmayan insan her kötülüğü yapar. bu kadın inançsızmış.

yanıt137
yanıt47
ahmet :

Saçma ! cahillikten çıkan tam bir düşüncesiz, ezberletilmiş şablon bir yorum. 1. dünya savaşı, 2. dünya savaşı, stalinin leninin öldürdüğü milyonlarca kişi, Afrikada, amerikada, avustralyada sömürgeleşirken öldürülen milyonlarca yerlinin sebebi din miydi? Dünyadaki bütün kötülüklerin kaynağı insanın kontrolsüz ve sınırsız hırsı, bitmek tükenmek bilmeyen istekleridir. dinler bunlar sınır koyar kontrol etmek için yöntemler önerir.

yanıt175
yanıt20
JY:

Mehmet, bu kadin inancsiz degil seytana tapiyor bir inanci var. Satanizm diyorlar seytana tapas din.

yanıt28
yanıt79
Hayko Sayko:

Buraya baksana sen neden cahil birisin ?niye cahil olmaya and içmişsin ki senin bie bilgin yok bir araştırman yok hiçbirşeyin yok.yani sen bir kitap dahi okumamışsın peygamberimiz sav ahlakıyla alakalı.seni dikkate alacağımımu sanıyorsun dostum.kokmuş youtube çöplüklerinden beslenen ne idüğü belirsizlerin saçma paylaşımlarından beslenip akış yürütememenden belli kim olduğun.geliştir kendini.kendini duyuramıyorsun.

yanıt83
yanıt15
Hayko Sayko:

Ne olur sen yazma yazı.yazdıkça batıyorsun ne olur diyorum çünkü gerçekten bir bilgin dahi yok.bilgisizsen sus gerçekten hayırlı olur senin için.heryere yorum yapman gerçekten sıkmaya başladı önce git bir oku ya ordan burdan duymuş saçma sapan da düşünmüş gelmiş haklıymış gibi yazıyor ya.oku okuuuu kitap okuu açta bir peygamberimiz sav nin ahlakını oku sonra konuş tamam mııı heee öyle her ağzı olan konuşmasın.

yanıt31
yanıt12
Hacer Kalkan Bayram:

Tüm dünyanın çoğu şeytana tapıyor ve ona hizmet ediyor zaten

117
9
yanıtYanıtla
Medem:

Saçmalamışsın tapma doğru değil ama farkında olmadan veya olarak hizmet ettiği kesin

yanıt19
yanıt64
Spectrum:

:)))

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title