Haberler

Satanist Genç Kız, Şeytana Kurban Etmek İstediği Sevgilisini Cinsel İlişki Sırasında Öldürdü

Rusya'da satanist genç kız, şeytana kurban etmek için sevgilisini cinsel ilişki sırasında öldürdükten sonra vücudunu parçalarına ayırarak buzdolabında sakladı.

Rusya'da savcının iddiasına göre Anastasia Onegina isimli genç kadın, Satanist kurban etme ritüeli adına, cinsel ilişki sırasında sevgilisini öldürüp cesedini parçalarına ayırdı.

VÜCUT PARÇALARI BUZDOLABINDAN ÇIKTI

Dmitry Sinkevich isimli adamın vücut parçaları, genç kadının Oryol şehrindeki evinin buzdolabından bulundu. 24 yaşındaki kurbanın kolları, bacakları ve penisinin öldükten sonra kesildiği anlaşıldı.

Satanist Genç Kız, Şeytana Kurban Etmek İçin Sevgilisini Cinsel İlişki Sırasında Öldürdü

ŞEYTANA KURBAN ETMİŞ

Genç adamın vücudunun, Baphomet adı verilen ve 14. yüzyıl başlarında Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen, Tapınakçıların taptığı iddia edilen şeytani figüre benzetildiği açıklandı. 21 yaşındaki kadının, BDSM adı verilen cinsel ilişki türüne de ilgi duyduğu ifade edilirken sevgilisini de şeytana kurban olarak sunduğu öğrenildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Kurbanın annesi, uzmanlara, oğlunun parçalarını bir araya getirip onu insani bir biçimde gömmenin mümkün olup olmadığını sorduğunu söyledi.

Genç kadın, sevgilisini cinsel ilişki sırasında yanlışlıkla boğarak öldürdüğünü itiraf etti ancak parçalarına ayırma ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığını belirtti.

Satanist Genç Kız, Şeytana Kurban Etmek İçin Sevgilisini Cinsel İlişki Sırasında Öldürdü

AKIL SAĞLIĞI KONTROL EDİLECEK

Cinayetin işlendiği dairenin olaydan sonra iyice temizlendiği ve hiçbir parmak izine ulaşılamadığı açıklandı. Genç kadın psikiyatrik değerlendirmeye tabi tutularak akıl sağlığının yerinde olup olmadığına göre yargılanmasına karar verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (68)

LANETLER:

Allah''a ve adem soyuna ihanet eden şeytana ve şeytancılara lanetler ve gazap olsun. Müminler için İntikam günü gelecektir.

41
4
yanıtYanıtla
ali:

böyle haberleri sunmayın yav

24
1
yanıtYanıtla
TÜRK GÜCÜ:

ETLERİ NEDEN BUZDOLABINA SAKLAMIŞ PEKİ? ŞEYTANA KURBAN ETMİŞSE ŞEYTANA BİR MANGAL YAKAYMIŞ RUH HASTALARI.

23
2
yanıtYanıtla
malcolm x:

birisi demiş böyle sevgilim olsun beni kessin yesin demiş.ne diyelim allah akıl fikir ve böyle manyak sevgili versin arkadaşa....

18
4
yanıtYanıtla
kirmiziyi seven kiz:

fantazilere. bayilirim maske.jartiyer. filan keske bi sevgilim olsa. :((

9
11
yanıtYanıtla
XXX:

Bir ritüel de senin için mi ayarlayalım

yanıt1
yanıt1
Superman:

Hayatiniza girenin baktiniz ''dini imani yok'' hemen yol alacaksiniz. Oldurmesede surundurur

18
2
yanıtYanıtla
Mürsel KARAHASAN:

İnsanı insan yapan İslamiyettir. Bir insanın hayat boyu nasıl yaşaması gerektiğini Kur''an- ı Kerim ve Peygamber Efendimizin hadislerinden görürüz. Bırakın insanı katletmeyi, bir karıncayı dahi öldürmek İslamda yoktur. Gerçek Müslüman, yaşatmak için gayret eder. Bir insanı kurtaran, bütün insanlığı kurtarmış sayılır. Günümüz dünyasında Müslüman olmayanlar, kendilerinden başkasına hayat hakkı tanımazlar. Hatta birbirini katlederler. Sapık düşünceli nesillerin sonu her iki dünyada hüsrandır.

14
5
yanıtYanıtla
The guardian:

Hapse atmayın bu gardiyanlarıda ayartıp ilişkide öldürür

16
3
yanıtYanıtla
Adem:

Kadın hapishanesinde erkek gardiyan oluyor mu?

yanıt14
yanıt4
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title