Haberler

Şalpazarı'da Filistin'e Destek Kermesi Düzenlendi

Güncelleme:

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes organize edildi. Şalpazarı Belediye Başkanı ve İlçe Müftüsü, Filistin'deki zulme dikkat çekerek yardımların devam edeceğini belirtti.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes organize edildi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen kermeste, Filistin'de yaşananların zulüm değil, katliam olduğunu söyledi.

Bebeklerin üzerine tonlarca bomba yağdırıldığının altını çizen Kurukız, "Onların hayalleri varsa bizim de İla-yı Kelimetullah diye bir davamız var. O davamıza sımsıkı sarılmalıyız." dedi

İlçe Müftüsü Adem Orhan ise Gazze'de yaşanan acılarla dertlendiklerini belirterek, "Bu gibi faaliyetlerde yer alarak, maddi ve manevi desteklerimizi onlara yollayarak yardımcı olacağız. İsrail mallarına boykotu sürekli ve devamlı yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Şalpazarı Filistin Trabzon İsrail Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title