Haberler

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova'da gerçekleşen terör saldırısının ardından ilk kez konuştu. 24 Mart gününde ulusal yas ilan edildiğini belirten Putin, "Saldırganlar Ukrayna sınırına doğru kaçmaya çalışırken yakalandı. Bu saldırı emrini kim verdiyse cezalandırılacak" dedi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da dün akşam saatlerinde konser salonuna yapılan terör saldırısında 150 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi yaralandı. Rusya lideri Putin, terör örgütü DEAŞ'ın üstlendiği saldırının ardından ulusa seslendi.

Putin konuşmasına başlarken terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dileklerinde bulundu ve acil durum ekiplerine çabaları için teşekkür etti. Saldırganların Ukrayna sınırına doğru kaçmaya çalışırken yakalandığını kaydeden Putin, olaya karışan saldırganların tamamının tutuklandığını söyledi.

"TERÖRİSTLERİN ARKASINDA DURAN HERKESİ TESPİT EDİP CEZALANDIRACAĞIZ"

Konuşmasında, "Rusya'ya, halkımıza yönelik bu saldırıyı hazırlayan, teröristlerin arkasında duran herkesi tespit edip cezalandıracağız" diyen Rus lider, saldırı emrini verenlerin bulunacağı ve cezalandırılacağını vurgulandı. "Düşmanlarımız bizi bölmeyi başaramayacak" ifadelerini kullanan Putin, ülke genelinde güvenlik önlemlerinin artırılacağını söyledi. 24 Mart gününde de ülke genelinde yas ilan etti.

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

"UKRAYNA TARAFINDA TEMASLARI VARDI"

Rusya İstihbarat Servisi (FSB) de başkentteki terör saldırısına ilişkin açıklamasında Ukrayna vurgusu yaptı. Saldırıya doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, "Terör saldırısından sonra suçlular Rusya-Ukrayna sınırını geçmeyi planladı. Ukrayna tarafında temasları vardı" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan; Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin ve sadık müttefiki Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun terörizme karşı mücadelede iş birliğine hazır olduğunu onayladı.

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

ERDOĞAN: TERÖR KİMDEN GELİRSE GELSİN KABUL EDİLEMEZ

Saldırıya ilişkin bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Ankara'da AK Parti mitinginde konuşan Erdoğan, "Ülkem ve milletim adına Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Masum sivilleri hedef alan bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak

Haberler.com / Ayça Elal - Dünya

Vladimir Putin Moskova Ukrayna Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

GS 1905:

Iyi oldu her gün böyle güzeö haber rusyadan nasip etsin allahim

21
306
yanıtYanıtla
virtueslife:

Sadistmisin sen. Masun insanların öldüğü hiçbişey savunulamaz.Bizde de oldu zamanında bunları mı söyledin. Putine de lanet olsun hepsine de.ama Toplumlar bu aptal liderlerin idolojileri yüzünden ölüyor.Sadistliği kes.

yanıt19
yanıt2
CEZA :

İnsan katleden herekese Lanet olsun

241
3
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

kalabalıktan kendine pay çıkarma

yanıt4
yanıt35
Musa Gerçekçi:

Adam yerden göge kadar haklı..

183
24
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Filistinde hergün bundan daha zalimce katliamlar var. Medyada bu kadar yer almıyor.

146
25
yanıtYanıtla
Onur Uysal:

ABD İsrail Filistin savaşını bir an önce sona erdirmeli diyorlar Sıradaki savaş Doğuda Çin ABD savaşı olacakmış işte Filistindeki savaşta Pasifik okyanusu ve Asyada çıkacak olan savaşın şiddeti diye söyleniyor

yanıt3
yanıt2
Baki Ertaş:

Başınız sağolsun Rus halkı ve Putin bunu en acı şekilde yaşayan ülkelerin başında Türkiye var herkese söyledik teröre desdek veren ülkeler bir gün bunu yaşayacak eğer arkasında Ukrayna varsa Allah yardımcıları olsun.

109
32
yanıtYanıtla
NECDET USTA:

Rusya kendine göre zayıf gördü Ukrayna’nın belli bölgelerini işgal Edip halkını da katletti. Tabi bunu yaparken kendi başına da böyle olayların gelebileceğini hesap etmeliydi. Ukrayna bataklığını organize eden Amerika ve onun öncülüğündeki batılı devletlerin Bu olayda parmaklarının olmaması mümkün değil ancak Rusya Ukraynayı kurban göstermek için saldırganlar Ukrayna sınırına doğru kaçıyordu şeklinde bahaneye kılıf uydurmaya çalışıyorlar.

66
27
yanıtYanıtla
Celal Kara:

Rusya herseyi hesap etti sen merak etme. Parca parca yiyor ukraynayi. Adam bu yuzyilda koca ulkeyi parca parca yiyip bitiriyor hemde onlarca nato ulkesinin destegine ragmen. Aldigi topraklar yanina kâr kalicak.

yanıt0
yanıt1
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title