Haberler

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'da 150 kişinin hayatını kaybettiği kanlı terör saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı. Terör örgütü DEAŞ tarafından paylaşılan ve saldırganların vücut kamerasıyla kaydedilen görüntülerde teröristlerin rastgele etrafa ateş açtıkları ve bir saldırganın yerde yatan şahsı bıçakladığı anlar yer aldı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus City Hall adlı konser salonuna önceki gün akşam saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda 150 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi de yaralanmıştı. Dünya kamuoyunda infial yaratan saldırıya ilişkin yeni görüntüler servis edildi. Teröristlerin vücut kamerasıyla saniye saniye kaydettikleri videoda, sağa sola hedef gözetmeden ateş ettikleri ve yerde yatan bir kişiyi bıçakladıkları görülüyor.

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

RUSYA'YI KANA BULAYAN SALDIRI

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna önceki gün akşam saatlerinde silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde saldırganların salonda rastgele ateş açtıkları görüldü. Konser salonunun bulunduğu binanın çatısında da yangın çıktı, yangının söndürülmesi için yüzlerce ekip sevk edildi. Binanın çatısı bir süre sonra çöktü.

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

"NE YAZIK Kİ KURBANLARIN SAYISI ARTABİLİR"

Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, olayın gerçekleştiği yerde uzmanların çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Hayatını kaybedenlerin cesetlerinin incelendiği aktarılan açıklamada, "Ne yazık ki kurbanların sayısı artabilir." ifadeleri kullanıldı. Olay yerindeki silah ve mühimmat dahil bütün delillerin hepsine el konulduğu, genetik, balistik ve parmak izi incelemelerinin yürütüldüğü belirtilen açıklamada, bütün kamera görüntülerine el konulduğu ve incelendiği ifade edildi. Rusya'dan yapılan son açıklamaya göre, hayatını kaybedenlerin sayısı 150'ye yükseldi.

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

SALDIRIYI DEAŞ ÜSTLENDİ

Terör örgütü DEAŞ, Moskova'daki saldırıyı mensuplarının düzenlediğini iddia etti. Terör örgütü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Moskova banliyösünde yer alan Krasnogorsk'taki konser salonuna örgüt üyelerinin saldırdığını ileri sürdü.

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan DEAŞ terör örgütü Rusya'yı kana bulayan saldırıyla ilgili yeni görüntüler paylaştı. Teröristlerin vücut kamerasıyla kaydettikleri videoda, rastgele etrafa ateş açıldığı ve çaresiz insanların bir şey yapamadığı görülüyor. Yine görüntülerde bir saldırganın yerde yatan bir şahsı bıçakladığı anlar da yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Moskova Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

GS 1905:

Ellenir dert görmesin güzel kardeslerim iyiki yapmisin allah razi olsun

14
612
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Senin gibiler yüzünden İsrail müslümanları öldürüyor. Takkeli cübbeli soytarılar bütün müslümanları ateşe attı.

yanıt538
yanıt28
Tutankamon Hoca:

Oradaki insanlar sivil halk bir cxoğu putini bile desteklemiyor müslümanlardan ne beklenirne zaten

yanıt46
yanıt55
Erol Dai:

Niye ellerine sağlık niye Allah razı oluyor orada ölenlerin sana bı zararı mı dokunmuştu neyin kafasını yaşıyorsun ne kullanıyorsun bilmiyorum ama normal olmadığın kesin Allah seni o çok sevdiğin kardeşlerinin sonuyla bir etsin inşallah

yanıt189
yanıt1
Mister No:

Tutankamon Hoca denen islam düşmanı. bunun islamla ne alakası var. bunlar senin de patronlarının uşağı. 5000 dolara tutulmuşlar. Bu arada senin ödemen ne kadardı?

yanıt48
yanıt7
bekir yapici:

GS 1905 sen ve senin zihniyetidekiler müslüman görüntüsü altinda islam düsmanidir, ben 53 yildir almanyada yasiyorum siz islam düsmanlari bizi fanatik hristiyanlara karsi dinimizi savunamaz hale getirdiniz biz islam dini baris ve kardeslik dinidir diyoruz ama sizin gibi sapkin zir cahiller yüzünden kimse inanmiyor.

yanıt56
yanıt3
faruk merttürk:

Bunlar işid'in Horasan kolu. Birileri Taliban ile hiçbir farkımız yok diyordu. 1905 de onun yandaşı.

yanıt23
yanıt1
Mustafa Ali Budak:

Gs 1905 insan görünümlü mahlukat Fenerbahçe-Trabzon maçına yorum yazmıyorsun burada masum insanlar katledilmiş nasıl bir kin nasıl bir insanlık var sizde Allah bildiği gibi yapsın sizi.

yanıt0
yanıt0
Bordo Bere:

BUNLAR HERSEYI GÖZE ALMISLARDA YAKALANAN TIPLER BUNLARA BENZEMIYOR

253
5
yanıtYanıtla
Cerkes:

Bunların arkasında yine ABD İNGİLTERE FIRANSA İSRAİL Herzamn ki gibi

171
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title