Haberler

Rusya'da isyan başlatan Wagner'in işgal ettiği Rostov'dan ilginç görüntü! Kimi yolu süpürdü, kimi kolunu bağlayıp tankları izledi

Güncelleme:

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya meydan okuyan Wagner'in kurucusu Prigojin'in idaresindeki paralı askerler, Rostov şehrini kuşattı. Şehirden gelen bir görüntü ise şaşkınlık yarattı. Özel Askeri Şirket ile Ordu ana caddede karşı karşıya geldi. Bir temizlik görevlisinin duruma aldırış etmeden işine devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Rus güvenlik şirketi Wagner'in kurucusu Prigojin, Rus Savunma Bakanı Şoygu'yu Wagner'e saldırı düzenlemekle suçlayıp Putin'e baş kaldırdı. İsyan başlatıp savaş meydanından Rusya'ya geçen Wagner Rostov şehrini ele geçirdi. Şehirde ordu ile Wagner'in askerleri karşı karşıya geldi. İki tarafın sessizce birbirini izlemesi sosyal medyada alay konusu oldu.

OLANI BİTENİ BÖYLE İZLEDİLER

Darbe olarak nitelendirilen olayın gerçekleştiği Rostov şehrinden gelen görüntülerde tankların cadde üzerinde durduğu görülüyor. Sessizliğin hakim olduğu alanda sivillerin kolunu bağlayıp olanı biteni izlediği ve bir temizlik görevlisinin işine devam ettiği anları, bazı kullanıcılar "Rusya şaka gibi bir durumda" yorumuyla paylaştı.

Rusya'da isyan başlatan Wagner'in işgal ettiği Rostov'dan ilginç görüntü! Kimi yolu süpürdü, kimi kolunu bağlayıp tankları izledi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Sergey Şoygu Wagner Rostov Rusya Ordu Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Ali Yeğin:

cemaatlerin peşine takılınca 15 temmuzda neler olduğunu yaşadık.Vatanımda SADAT gibi paramiliter özel silahlı birliklerinde neler yapacağı ortada herkes aklını başına alsın.

174
76
yanıtYanıtla
Omer Gokgul:

Yakalı, cepli klasik kesim yokmu acaba

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title