Haberler

Rahmi Koç'un, New York'ta Simit Zinciri Kuracağı İddia Edildi

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un New York'ta simit zinciri kurmaya hazırlandığı iddia edildi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un New York'ta simit zinciri kurmaya hazırlandığı iddia edildi.

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un New York'ta simit zinciri kurmaya hazırlandığı iddia edildi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un New York'ta simit zinciri kurmaya hazırlandığı iddia edildi. Simit & Simit adıyla kurulacak şirket için mekanların araştırıldığı ve konsept ile ilgili çalışmaların devam ettiği iddia edildi.

New York merkezli Global İş Portalı www.turkavenue.com "ın haberine göre projenin uzun süredir gündemde olduğunu, Koç'un tanıdığı bir ismin işin başında olacağını ifade edildi.

Türkiye'de her köşede değişik isimlerle faaliyet gösteren simitçi dükkanlarından en büyüğü ise 2002 yılından itibaren beş ülkede faaliyet gösteren ve 3 binin üzerinde çalışanı ile günde 300 binden fazla kişiye hizmet veren Simit Sarayı'nın sahibi Haluk Okutur, Temmuz 2011 ayında New York'u yaptığı ziyaretin ardından New York'ta şube açmaya hazırlandıklarını, Manhattan 7'nci caddede yer alacak olan Simit Sarayı'nı 2012 sonuna kadar New York'ta 4 şubenin yanı sıra Şikago, Seattle ve Kaliforniya'da da yeni şubeler açmayı hedeflediklerini söylemişti.

Geçtiğimiz aylarda Rahmi Koç'un gelini Caroline Koç, ev dekorasyonunda kaliteli ve mistik anlamı olan ürünleri tüketicilerin beğenisine sunmak için kurulan 'Haremlique' mağazasını, Lübnan'dan sonra New York'ta açmıştı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Dünya

Caroline Koç Koç Holding Rahmi Koç New York Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title