Haberler

Suriye'deki Esed güçlerinden Rusya'ya destek gösterisi! Ukrayna'daki savaşa katılacaklar

Güncelleme:

Rusya lideri Putin'den işgalin 16. gününde dikkat çeken bir savaş hamlesi yaptı. Bugün bir açıklama yaparak Ortadoğu'dan 16 bin gönüllü askeri Rus ordusuna dahil edeceklerini belirten Putin'i destekleyen bir görüntü ise Suriye'den geldi. Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed güçleri Rusya'ya destek gösterisi düzenlerken, askerlerin yakın zamanda Ukrayna'daki savaşa katılacakları iddia edildi.

Gün içerisinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Eğer gönüllü olarak Ukrayna'nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçılara yardım etmek isteyen insanlar olduğunu görürseniz, onlarla yarı yolda buluşup savaş bölgesine girmelerine yardım edin" çağrısı Suriye'deki Esed güçlerinden karşılık buldu.

BEŞŞAR ESED GÜÇLERİNDEN RUSYA'YA TAM DESTEK

Putin'in açıklamaları sonrası sosyal medyaya düşen görüntülerde Beşşar Esed güçlerinin Rusya'ya destek gösterisi yaptığı anlar yer aldı. Ellerinde Rusya, Suriye ve Beşşar Esed bayrakları ile slogan atan Esed güçlerinin yakın zamanda Ukrayna savaşına dahil olması bekleniyor.

Suriye'deki Esed güçlerinden Rusya'ya destek gösterisi! Ukrayna'daki savaşa katılacaklar

ORTA DOĞU'DAN GÖNÜLLÜ SAVAŞÇILAR GETİRİLECEK

Putin, Orta Doğu'dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak savaşçıların Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması için talimat verdiğini açıkladı. Gelecek savaşçıların gönüllü olması gerektiğini belirten Vladimir Putin, "Eğer gönüllü olarak Ukrayna'nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçılara yardım etmek isteyen insanlar olduğunu görürseniz, onlarla yarı yolda buluşup savaş bölgesine girmelerine yardım edin" ifadelerine yer verdi. Uzmanlar Putin'in hem personel hem de teçhizat kayıplarının artması üzerine bu kararı aldığını düşünüyor.

16 BİN KİŞİ GÖNÜLLÜ RUSYA SAFLARINA KATILMAK İSTİYOR

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şovgu da Rus ordusuna katılarak Ukrayna'ya karşı savaşmak isteyen çok fazla gönüllünün olduğunu belirterek, "Ukrayna'da Rusya adına savaşmak isteyen çoğunluğu Orta Doğu'dan olmak üzere 16 bin gönüllü başvurusu aldık" dedi.

PENTAGON OLAYI SIZDIRMIŞTI

Pentagon'dan üst düzey yetkili, 7 Mart günü yaptığı açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'da savaşmak üzere Suriye'den savaşçı topladığı haberlerinin doğru olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Beşşar Esed Ukrayna Suriye Rusya Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (13)

Ahmet AKGÜL:

Vatanları için esada karşı savaşsaydıınızda ölürseniz şehid olurdunuz belki. Şimdi pisi pisine gidin geberin orda

107
11
yanıtYanıtla
Me te:

pkk li bunlar

58
27
yanıtYanıtla
Fakır:

haah tamam bu imansızlarda savaşa dahil olduysa artık. daha da bu savaş bitmez

72
6
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ruslar , kendi vatanlarından savaşacak eleman bulamıyorsa çok kötü. Olmuşken bize kaçan suriyelileri de gönderin de kurtulalım

73
2
yanıtYanıtla
Narter Nart:

kendi vatandaşının ölmesini istemiyor. Yaşlandı. eskisi kadar kendisini savunamıyor. Eğer başarısız olursa ruslar buna çok kötü şeyler yapar... İnşallah yaparlar. evren gibi rütbelerini sökmekle kalmazlar... mumyalarlar. Moskovada rus askeri müzesinde sergilerler.

yanıt10
yanıt3
Dr.Kimbel:

Bizde suriyelileri besliyoruz,vatan hainlerini Ukraynalılardan örnek alsınlar ülkelerini bırakıp kaçmadılar

58
11
yanıtYanıtla
Salvo:

Emin misin yüzbinlerce kişi ukrqynadan polonya ya gitti, ikincisi suriyedeki bir iç savaştı burdaki başka bir ülkenin işgali

yanıt16
yanıt22
Osman Tokgonul:

Salvo kardeş , Polonya'ya gidenler çocuklar, kadınlar ve 60 yaş üzeri olanlar . Sen yanlış hatırlıyorsun . Ukraynalılar bizim Suriyeli vatan hainleri gibi değil .

yanıt23
yanıt3
emmi:

gidin geberin orada

45
5
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Şimdi bunlar vur de vuralım öl de ölelim mi diyorlar. Bence bunlar piyon. önden sürecek ne kadar götürebilirsem... İç dinamik çok büyük etken..Şoygu veya Gerasimov aklını başına alırsa eğer bu adamı putini cephenin en önüne gönderir. Savaş nasıl bir şey yaşar

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title