Haberler

Putin ile dans eden eski bakanın hayatı değişti! Rusya'nın en büyük petrol firmasının yönetimine atandı

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018 yılında Viyana'daki düğününe katıldığı Avusturya'nın eski Dışişleri Bakanı Karin Kneissl ile dans etmişti. Bu dans dünya gündeminde uzun süre konuşulurken, Kneissl Rusya'nın en büyük petrol şirketinin yönetimine getirildi.

Avusturya'da aşırı sağcı ve Rusya taraflısı FPÖ partisinin mensubu olan Avusturya eski Dışişleri Bakanı Karin Kneissl 2018'de yaptığı düğün ile dünya gündemine gelmişti. Düğününde Putin'i ağırlayan ve onunla dans eden Kneissl uzun süre gündemde kalırken, Rusya'da dikkat çeken bir atama gerçekleşti.

ÜLKENİN EN BÜYÜK PETROL ŞİRKETİNE ATANDI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yayınladığı talimat ile Kneissl'i ülkenin en büyük petrol şirketi olan Rosneft PJSC'nin yönetimine özel yetkiler ile atadı.

Putin ile dans eden eski bakanın hayatı değişti! Rusya'nın en büyük petrol firmasının yönetimine atandı

ALMANYA ESKİ BAŞBAKANI DA YÖNETİM KURULUNDA

Petrol devi firma Putin'in en yakın arkadaşlarından biri olan Igor Sechin tarafından yönetiliyor. Şirketin yönetim kurulunda bir dikkat çeken bir diğer isim ise Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder. Schröder'e yılda yaklaşık olarak 600 bin euro maaş ödenirken, Kneissl'in ne kadar ücret alacağı henüz bilinmiyor.

Putin ile dans eden eski bakanın hayatı değişti! Rusya'nın en büyük petrol firmasının yönetimine atandı

ATAMA RUSYA'DA GÜNDEM OLDU

Kneissl'in yönetime girmesinden sonra olay Rusya'da gündem olurken, atama medya tarafından 'Saygın bir Avrupalı siyasetçinin' işe alınması olarak servis edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mevlüt Çavuşoğlu Vladimir Putin Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Ferhat:

Istihbarat elemanı olarak görev yaparken kesin RTE yede sağlam dokunmuş belli. Şimdide aralarından su sızmıyor. Almanya bizi kıskanmıyor bunu bilin ama ABD bizi bu yüzden fena kıskanıyor. Seven ne yapar bilinmez.

0
0
yanıtYanıtla
Gürcüstanlı ama Ukrayna da Vali:

Bu Avrupalılar çok garip bir toplum. Kendi vatandaşı olmayanı Kral, Kraliçe, Başbakan, Cumhurbaşkanı yapabiliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Tabi haklısın: alıştınız damatları bakan: evlatları bürokrat: milletvekili yapılmasına. Garibine gidecek birşey daha söyleyeyim. Almanyada metroya binerken Akbil bastığın Turnikelerde kontrol eden yetkili yoktur. Herkeste kartını basarak geçer. Mesele güven ve dürüstlüktür.

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title