Haberler

Putin: Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız, tehdit oluşursa nükleer kullanırız

Güncelleme:

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine tepki gösteren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Rus devletinin varoluşunu tehdit eden bir unsur olursa nükleer silah kullanmaya hazırız" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, devlet medyasına konuştu. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerinin anlamsız olduğunu belirterek, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı.

NÜKLEER SİLAH TEHDİDİ

Rusya'nın nükleer savaşa hazır olduğunu ancak bunun için şimdilik gerekli bir durum oluşmadığını söyleyen Putin, "Amerika Birleşik Devletleri nükleer test yaparsa Rusya da aynısını yapar" dedi. Putin, Rusya'ya yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu.

ABD SEÇİMLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Amerikan seçimlerine ilişkin de konuşan Rus lider, "Hiçbir ülkenin seçimine müdahale etmedik. Seçilen Amerikan lideriyle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Putin, Trump'ın başkanlığı döneminde kendisini Biden'a karşı sempati beslemekle suçladığını da aktardı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Finlandiya İsveç Rusya Nato Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

Oytun Ulu:

Adam haklı, şeytan Amerika kadar dünyada askeri üssü bulunan bir ülke yok!…

740
52
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Aynen öyle valla çok haklı

yanıt216
yanıt22
albatros :

1991 yılında dağılan rusyanın, yapılan anlaşmada tek şartı vardı. sınırında kendisine tehdit olabilecek bir nato ülkesinin olmaması. ama amerika, yıllarca bu şarta uymadı. askeri gücü gibi kurduğu ve ülkeleri işgal etmek için kullandığı nato ile rusyanın sınırına dayandıkça dayandı. adam haklı kardeşim...

364
21
yanıtYanıtla
Melih Güler:

kafalar çok güzel, amerikanın kendi sınırı var rusyayla, daha nereye dayanacak.

yanıt0
yanıt0
ARSLANOĞLU Hakan:

Putin diyor ki Akıllı olun yoksa aklınızla birlikte Ülkenizde gider.

263
29
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Kendi ülkeside gider bir kaç saat içinde dünya yaşanmaz hale gelir.

yanıt133
yanıt34
ŞEYTANA UÇAN TEKME ATAN HACI:

Putin de Kuzey Kore ve İran gibi oldu, habire patlatırım nükleeri diyor bi cacık yapabildiği yok. :)))

yanıt42
yanıt34
haksız mıyım:

ukrayna rusya savaşı tam da türkiyenin işine gelecek şekilde devam ediyor. batı ve rusyanın böyle bir meselesi olmasa daha fazla ortadoğuya, islam topraklarında bize zarar verecek iş yaparlar. birbirinden bulsunlar inşallah

111
30
yanıtYanıtla
Zebra 21:

Heryerdesin her zaman haksızsın

yanıt5
yanıt4
Gh Tgv:

Ne Amerika ne rusya hepside insanlikdan nasibini almamis kiyamet bunlar icin gelecek. Fanisin kabullen bedeli agir olur.

79
23
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title