Haberler

Putin: "Comey, Rusya'nın ABD Seçimlerine Müdahale Ettiğini Söylüyor, Elinde Kanıt Yok"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski FBI Başkanı James Comey’in Rusya’nın ABD’deki seçimlere karıştığını açıkladığını ama elinde hiçbir kanıtının olmadığını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski FBI Başkanı James Comey'in Rusya'nın ABD'deki seçimlere karıştığını açıkladığını ama elinde hiçbir kanıtının olmadığını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, canlı yayında Rus vatandaşlarının sorularını yanıtladı. Putin, "Comey, Rusya'nın ABD'deki seçimlere müdahale ettiğini söylüyor ama elinde kanıtı yok" dedi.

ABD ile ilişkilerin nasıl sürdüğü sorularına ise Putin, "Sürekli devam eden Rusya karşıtı ABD propagandası, iç siyasi mücadeleden kaynaklanıyor. ABD'ye odaklanan sivil toplum kuruluşlarının aklımızı etkileme çalışmaları devam ediyor. Kürenin herhangi bir yerini parmakla gösterin. Orada mutlaka ABD çıkarları ve müdahalesi olacak. Bütün devlet liderleri ile yaptığım görüşmelerden bunu biliyorum. Hiç kimse ABD ile düşman olmak istemiyor, bu yüzden bu konuda doğrudan konuşulmuyor" yanıtını verdi. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu Vladimir Putin James Comey Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title