Haberler

Mide bulandıran görüntü! Restoran çalışanı ayağını kesme tahtasına koyup tırnaklarını kesti

Güncelleme:

Bir turist, Prag'da bir vegan restoranında restoran çalışanını mutfak tezgahında tırnak keserken videoya kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan video izleyiciler tarafından büyük bir tepki çekti. Restoranın adını vermeyen turist, yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi. İzleyiciler, çalışanın hijyenik olmayan davranışına inanmakta zorlandı ve olayın gerçekliğine dair şüphelerini dile getirdi.

ABD'den turist olarak Çekya'ya gelen Brady, Prag'da vegan yiyecek ararken korkunç bir deneyim yaşadı. Aralık ayında Çek Cumhuriyeti'ni ziyaret ettiği sırada başına gelen bu olayı bir videoya kaydetti ve video kısa sürede viral oldu. Brady, bir restoran çalışanının mutfak tezgahında tırnağını kestiği anları kayda aldı.

O ANLARI KAYDA ALDI

Videoda, turistin kamerasını bir yiyecek tezgahına çevirdiği ve kasada görevli hiçbir personel olmadığı göze çarpıyor. Çalışanın, paslanmaz çelik tezgahın üzerine oturmuş ve tırnaklarını kesmek için bir kesme tahtasına bacağını kaldırdığı anlar mide bulandırdı. Bu manzarayı gören Brady, rahatsız oldu. Brady, bu görüntüden etkilenerek hiçbir yiyecek almadan oradan ayrıldı. Restoranın adını vermedi ve daha sonra paylaştığı yazıda "Prag, Çek Cumhuriyeti'ndeki bir alışveriş merkezindeki vegan restoran" olduğunu belirtti.

Prag'daki vegan restoranında mide bulandıran tırnak kesme skandalı

OLAYIN GERÇEK OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜLER

Bu videoyu izleyenler şaşkına döndü ve yorumlarda düşüncelerini paylaştı. Birisi şaka yaparak, "Kasiyer: 'Siparişinizle birlikte tırnaklı garnitür ister misiniz?'" dedi. Başka bir kişi ise şaşkınlığını dile getirerek, "Gerçekten bunun hijyenik olduğunu ve bir müşterinin görmezden geleceğini mi düşündü?" diye sordu. Kimi izleyici ise bu olayın gerçek olamayacağını iddia etti. Ancak Brady, gördüklerinin gerçek olduğunu ve geçen Aralık ayında tatil için orada bulunduğunu teyit etti.

Prag'daki vegan restoranında mide bulandıran tırnak kesme skandalı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

turist Vegan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title