Haberler

Bebeğini pitbull ile aynı odada bıraktı! Dehşet saldırı sonucu bebek 5 parmağını kaybetti

Güncelleme:

Florida'da bir pitbull yavrusunun dehşet verici saldırısında beş parmağını kaybeden bir bebek, annesi çocuk ihmalinden suçlandı. Hayvan kontrol yetkilileri köpeği karantinaya aldılar ve daha sonra Hayvan Hakları Ligi'ne gönderdiler. Annenin kefaletle serbest bırakıldığı ve denetimli ziyaret hakkı verildiği bildirildi. Yerel hayvan kontrol bölüm yöneticisi, 25 yıllık görev süresinde ilk defa bir köpeğin bir beşiğe veya beşikteki bir çocuğa saldırdığını duyduğunu belirtti.

Florida'da bir bebek, pitbull yavrusunun dehşet verici saldırısında beş parmağını kaybetti. Olayın yaşandığı sırada bebeğini yalnız bırakarak hızlı bir duş alan 21 yaşındaki annesi, çocuk ihmalinden suçlandı. Chloe Wisniewski, bebeğini, 3 aylık pitbull yavrusunun olduğu odaya bıraktı ve duşa gitti. Ancak kısa süre sonra çığlık sesleri üzerine koşarak çıktı ve yeni getirdiği pitbull yavrusu Apollo'nun bebeğin elini kemirdiğini gördü.

Pitbull saldırısı sonucu Florida'da bebek beş parmağını kaybetti

AMPUTE EDİLDİ

Wisniewski, vahşi köpeği bebeğinin üzerinden çekti, yaraları bezle sarıp 911'i aradı. Bebeğin yaşı belirtilmedi ama kızın parmaklarından bazıları hastanede ampute edildi. Hayvan kontrol yetkilileri köpeği alıp karantinaya aldılar ve daha sonra Hayvan Hakları Ligi'ne gönderdiler.

Pitbull saldırısı sonucu Florida'da bebek beş parmağını kaybetti

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Wisniewski'nin çocuğunun "kalıcı deformasyona" uğramasına neden olacak şekilde çocuğuna gereken bakımı ve gözetimi sağlamadığı için suçlandığı belirtildi. Çocuk ihmalinden suçlandıktan sonra annenin kefaletle serbest bırakıldığı ve denetimli ziyaret hakkı verildiği bildirildi.

"BÖYLE BİR SALDIRIYI İLK DEFA DUYDUM"

Olayın yaşandığı evin komşusu, bu korkunç olayı anlattı ve bir bebek veya çocuğu bir hayvanla asla yalnız bırakmamak gerektiğini ifade etti. Yerel hayvan kontrol bölüm yöneticisi, bu olayın çok talihsiz ve garip olduğunu, 25 yıllık görev süresinde ilk defa bir köpeğin bir beşiğe veya beşikteki bir çocuğa saldırdığını duyduğunu belirtti. Yönetici, bir köpeğin birini ısırdıktan sonra öldürülmesi gerektiren bir yasa olmadığını ekledi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Florida Çocuk Bebek 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

EjdeR karahanli:

pitbul güvenilmez hayvan ne zaman ne yapacagı belli olmaz sinirlenip kendi sahibini bile ısıran bir hayvan. bebek ile nasıl bıraktın.

25
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

İki ayaklı doğurmuşsun madem 4 ayaklıyı ne yapacaksın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title