Haberler

Papa'dan cinsel içerikli video uyarısı: İzlemeden önce bir kez daha düşünün

Güncelleme:

Katolik Hıristiyanların ruhani lideri Papa Francis, rahip ve rahibelerin internetten cinsel içerikli videolar izlediğini itiraf ederek onları "Bu çok sayıda kişinin içine düştüğü bir kötülük" diyerek uyardı.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Katolik Kilisesi'nde ilahiyat eğitimi alan öğrenciler, rahip ve rahibeleri kabulünde dijital ve sosyal medyanın kullanımına ilişkin soruları yanıtlandırdı.

"RUHU ZAYIFLATIR, ŞEYTAN ORADAN GİRER"

Vatikan'a yakın basın yayın organlarında yer alan habere göre, Katoliklerin ruhani lideri, kendisinin bu dijital dünyanın insanı olmadığını ve hatta zamanında kendisine hediye gelen bir telefonu da iade ettiğini belirterek, "Bu benim dünyam değil ama siz onu dikkatle kullanmalısınız. Her şey elinizin altında. Yardım maksatlı kullanılmalı. Bu tamam. Ama bir de iyi biliyorsunuz ki dijital cinsel içerikli video diye bir şey var. Ne yazık ki bu, rahipler, rahibeler, dindarlar dahil pek çok kişinin sahip olduğu bir kusur. Bu, ruhu zayıflatır. Şeytan oradan girer. Rahiplerin kalbini zayıflatır. Sevgili kardeşlerim dikkatli olun" dedi. Kaynak: NTV

Papa'dan cinsel içerikli video uyarısı: İzlemeden önce bir kez daha düşünün

Papa'dan cinsel içerikli video uyarısı: İzlemeden önce bir kez daha düşünün

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Papa Francis Vatikan Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakan Arslanoglu:

Papa' da şimdi yaprak kıpırdamıyordur yoksa kendisi gençliğinde hiç mi izlememiş hem de canlı izlemiştir.

22
13
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

hadi canım sende,etrafına kilisene bak

22
10
yanıtYanıtla
mastique:

yani dini bir lider cikip da izleyin demez zaten. o zaman haber degeri olurdu

14
13
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Herkes için geçerli bir anlık gaflet sahabe zamanında cehenneme atmamış mı sanki nefis abi başka bir şey değil yani

12
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Adam doğru söylemiş . Fakat kendi içlerindeki gayrimeşru ilişkileri hergün haberlerden okuyoruz. Buda büyük bir çelişkidir . Çözüm ister müslüman ister hristiyan isterse hangi dinden olursa olsun dünyadaki tüm bekarların aklı başındaki büyükleri tarafından evlendirilmeleri gerekmektedir .

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title