Haberler

Ölen Kardeşinin Yüzünün Nakledildiği Adamla Tanıştı

Güncelleme:

ABD'de bir kadın, ölen kardeşinin yüzünün nakledildiği adamla tanıştı. Kadın ile yüz nakli yapılan Richard Norris'in karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı.

ABD'de bir kadın, ölen kardeşinin yüzünün nakledildiği adamla tanıştı. Rebekah Aversano adlı kadın ile yüz nakli yapılan Richard Norris'in karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Aversano, Norris'in yüzüne dokundu.

YÜZÜNÜ BAĞIŞLAMIŞTI

Avustralya televizyonu Channel 9'un '60 Minutes Australia' programı tarafından kaydedilen buluşma bu hafta sonu yayınlanacak. Aversano'nun 21 yaşındaki kardeşi Joshua'ya üç yıl önce karşıdan karşıya geçerken bir araba çarpmış, Joshua hayatını kaybetmişti. Maryland'daki ailesi oğullarının yüzünü Richard Norris'e bağışladı.

36 SAATTE DİŞ, ÇENE ve DİL NAKLİ

Virginia'da yaşayan Norris, 1997'de kazayla kendini vurduğunda 22 yaşındaydı. Kazadan sonra tanınmayacak hale gelen yüzü için 30'dan fazla ameliyat geçirdi. Ancak bu ameliyatlarda fazla başarı sağlanamadı.

Aversano ailesinin bağışıyla, Norris yeni bir şans elde etti.

"DOKUNABİLİR MİYİM"

BBCTürkçe'nin haberine göre; Maryland Üniversitesi'nde Mart 2012'de tarihin en zor ameliyatlarından biriyle, Norris'e diş, çene dil kasları ve sinirler nakledildi. Yüz nakli ameliyatı 36 saat sürdü. Şimdi 39 yaşında olan Norris karşılaşma sırasında Rebekah Aversano'ya teşekkür etti. Aversano, "Norris'e önce dokunabilir miyim?" diye sordu. Norris'in yüzüne dokunan Aversano ise daha sonra biraz geri çekildi "Birlikte büyüdüğüm yüz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Avustralya Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (15)

Deli DumrulMobil-IOS:

Halkın partisi Hizmet partisi AK Parti

16
46
yanıtYanıtla
fenasiMobil-ANDROID:

mahalleye çeşme yapti da acaba kim açılış yapsın??

27
3
yanıtYanıtla
esas solcuMobil-ANDROID:

pkk yle isbirligi yapan pArtiyle isim olmaz artik akp yedir oyum kahrolsun hayin ittifaklar

9
12
yanıtYanıtla
Bahadır ErtürkMobil-ANDROID:

yüz naklinin dinen caiz olmadığını yazan arkadaşım. Sen kendindemisin allah aşkına. ölen gencin yüzünü bağışlayan aile sevap işlemiş diyeceğine.

15
3
yanıtYanıtla
ülkücüMobil-ANDROID:

hdp

6
11
yanıtYanıtla
ElamobilWeb@haberler.com:

Ne güzel yapılmış sanki kendine ait bir yüz gibi duruyor

13
1
yanıtYanıtla
panzehir muratmobilWeb@haberler.com:

Yüz naklinin dinen caiz olduğunu düsünmüyorum.

1
12
yanıtYanıtla
ZAHIRE ANGEL GUNDOGDU Mobil-IOS:

TRDEN DAHA GUZEL YAPMISLAR...

8
5
yanıtYanıtla
dgrcMobil-ANDROID:

yine yeniden akp akp akpppp

4
9
yanıtYanıtla
SAADETE GEL:

Kendinden geçme, Kendine gel Saadete gel. . .

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title