Haberler

Oğlunun çocuğunu doğuran kadının doğum sonrası sözleri şaşkınlık yarattı

Güncelleme:

ABD'nin Utah eyaletinde meydana gelen olayda, 56 yaşındaki Nancy Hauck, gelini Cambria hamile kalamayınca, oğlunun bebeğini taşımayı kabul etti. Doğumu büyük yankı uyandıran Nancy'in doğum sonrası açıklamaları da çok ilginç karşılandı. Nancy Hauck bebekle aralarında duygusal bir bağ oluştuğunu ve onun kendisinden koparılması nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi. Konuyla ilgili ise, "Bunun böyle olacağı belli değil miydi?" eleştirileri yapıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olay günlerden bu yana konuşuluyordu. Dünya basınının da yakından ilgilendiği olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

TAŞIYICI ANNELİK YAPMAYI KABUL ETTİ

56 yaşındaki Nancy Hauck gelini Cambria Hauck'un, sonuncusu eylül ayında olmak üzere art arda iki kez ikiz bebekler dünyaya getirmesinin ardından başka bir hamileliği taşıyamayacağının anlaşılmasıyla oğlu Jeff'in bebeğine taşıyıcı annelik yapmayı kabul etti.

Oğlunun çocuğunu doğuran kadının doğum sonrası sözleri şaşkınlık yarattı

BEBEK SAĞLIKLI ŞEKİLDE DÜNYAYA GELDİ

Tıbbi değerlendirmelerin ardından doktorlar, Nancy'nin yaşına rağmen "iyi bir aday" olduğuna karar verdi. Embriyo transferinin ardından hamile kaldı ve 2 Kasım'da Hanna'yı dünyaya getirdi. Nancy, dokuz saat boyunca doğum sancısı çektiğini söyledi. Hanna doğduğunda 3 kilo 12 gram ağırlığında ve yaklaşık 50 santim uzunluğundaydı. Hannah'nın annesi Cambria Hauck, cuma günü Instagram'da, "O burada ve kalbim patlayabilir. O, her yönüyle mükemmel" notuyla, kayınvalidesi Nancy Hauck'un doğum sonrası çekilmiş bir videosunu paylaştı.

Oğlunun çocuğunu doğuran kadının doğum sonrası sözleri şaşkınlık yarattı

DOĞUM SONRASI SÖZLERİ ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Ancak Nancy Hauck'un doğum sonrası yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. 56 yaşındaki kadın, doğumdan hemen sonra bebeğin kendisinden alınarak oğullarının evine götürülmesi nedeniyle üzgün olduğunu dile getirdi. Bebekle arasında duygusal bir bağ oluştuğunu söyleyen kadın, sözleri nedeniyle de eleştirildi. Konuyla ilgili, "Bunun böyle olacağı belli değil miydi?" yorumu yapıldı.

Oğlunun çocuğunu doğuran kadının doğum sonrası sözleri şaşkınlık yarattı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (61)

Canan Pars:

Müslüman olduguma tekrar sevindim siz nasıl igrenc bir varlıksınız nasıl cocugunun cocunu dogurdun sana annemi dıcek babaannemi bunun acıklamasını nasıl yapacaksınız cocuga,cocuklarımıza kötü örnek oluyorsunuz aklım mantıgım almayacak şekilde midem bulandı

1453
248
yanıtYanıtla
Umutcan Salman:

Bunun Müslümanlık la alakası yok. Her şeyde de şu dini alet etmeyin

yanıt43
yanıt36
Birdelinin Delisi:

Şu kafalar bitmedi gitti......

yanıt33
yanıt45
Andy Camelon:

Gerçekten iyrenç bu .o zaman gelinde babasından çocuk yapsın o halde gerizekalılar çocuğunuz olmuyorsa bin tane çocuk bakım evi var oradan bir tane alamazmısınız gerçekten ben bu Hristiyanları anlamıyorum

787
168
yanıtYanıtla
Ramazan Agrıç:

Bunun gibi doğru yorumları beğenmeyen hangi dine mensup acaba

yanıt178
yanıt51
Mehmet Çoban:

KesinLikle Katılıyorum mide bulandırıcı üstelik gelini ikişer kez iki çocuk.doğurduğu taktirde

yanıt180
yanıt26
Ali Çelik:

Söyleyecek söz bulamıyorum Allah gazabı üzerinize olsun inşallah

672
77
yanıtYanıtla
Dicle Fırat:

Embriyo transferi gerçekleşmiş yani kadın sadece taşıyıcı. Gelinin yumurtası ile oğlunun sperminin döllenmiş hali kadının rahmine yerleştirilmis bu kadar. Genetik olarak babaannenin bir katkısı yok sadece içinde büyütüp doğurmuş.

314
420
yanıtYanıtla
Nur GULER:

duygusal bağı yapan bebeğin tutunmasını, beslenmesini, süt üretimini vb sağlayan hormonlar, o yüzden 'anne' olarak hissetmesi çok doğal..

yanıt94
yanıt40
Vedat AKGÜL:

Şakamısınız aynı şey bildiğin zina işte hee size göre normal ise bilemem tüp bebekte dahi başkasının spermini koysalar yine zina oluyor çocuğun annesi çocuğu karnında taşıyandır. Net..

yanıt44
yanıt22
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title