Haberler

Moskova'daki kanlı saldırıyı DEAŞ üstlendi

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda gerçekleştirilen kanlı saldırıyı DEAŞ üstlendi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda silahlı 5 kişi sivillere kurşun yağdırdı. Saldırganlar konser alanının bulunduğu AVM'yi de ateşe verirken, çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Saldırıyı DEAŞ üstlendi.

Moskova'daki kanlı saldırıyı DAEŞ üstlendi

PUTIN SALDIRI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in saldırı hakkında ilk anlardan itibaren bilgilendirildiğini aktardı.

Moskova'daki kanlı saldırıyı DAEŞ üstlendi

MEDVEDEV: ÖLÜME ÖLÜM

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, saldırıya ilişkin Telegram hesabından açıklama yaptı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Medvedev, kurbanların sevenlerine de güç diledi.

Medvedev, "teröristlerin yalnızca misilleme amaçlı terörden" anladığını belirterek "Şiddete güçle karşılık verilmediği, teröristlerin toplu infazları ve ailelerine yönelik baskılara ölümlerle karşılık verilmediği sürece hiçbir mahkeme ve soruşturmanın faydası olmayacaktır." ifadesini kullandı.

Medvedev ayrıca şunları kaydetti: "Bunların Kiev rejiminin teröristleri olduğu tespit edilirse onlara ve ideolojik ilham verenlere karşı başka türlü davranmak imkansızdır. Hepsi terörist olarak bulunup acımasızca yok edilmelidir. Böyle vahşeti gerçekleştiren devletin yetkilileri de dahil. Ölüme ölüm."

Moskova'daki kanlı saldırıyı DAEŞ üstlendi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Rusya Güvenlik Terör 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (77)

Seko Seko:

Deaş diye bir.örgüt yok içi boş bir örgüt devletler yaptırıp o içi boş örgütün üzerine suç atıyorlar hangi devlet kalkıp ben yaptım desin deaş,ypg,pkk hepsi amerikanın emrinde amerika iistedigi gibi kullanıyor pkk yı bize karşı kullanıyor.

817
54
yanıtYanıtla
Pretty Fog:

Doğru ! Herkes bilmeli.Amerika izin ve emri vermeden,kimse birşey yapmaz.

yanıt183
yanıt15
faruk merttürk:

Başkasını değilde, Neden Deaş'i kullanıyorlar?

yanıt90
yanıt6
Hakan:

Deaş diye bir terör örgütü yok demek külliyen cahilliktir.

yanıt24
yanıt27
Timur:

İran, 3 Ocak 2024'te İsrail'i savaşla tehdit etti. Ertesi gün 4 Ocak'ta İran'da 84 kişinin öldüğü bombalı bir saldırıyı yapıp üstlendi IŞİD. Rusya müslümanlarla mı savaşıyor da, Rusya'ya saldırıyor IŞİD? IŞİD İsrail'dir. Saldırılarından birinde 1 İsrailli öldü diye de İsrail'den özür dilemişti.

836
1
yanıtYanıtla
sedat yakup:

Mossad ve CİA

752
16
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Kesinlikle

yanıt123
yanıt2
faruk merttürk:

Peki neden Deaş'i kullanmış olabilir.

yanıt22
yanıt3
Abdülkadir selek:

Bu DEAŞ denen taşeron örgüt neden hiç ABD veya İsrail de böyle bi operasyon yapmaz. Bütün ABD büyük elçilikleri ve konsoloslukları bi Terör yuvasıdır.

669
1
yanıtYanıtla
Emir Emre:

ABD kimi isterse o üstlenir

666
1
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title