Haberler

Mıss Germany Üçüncüsü, Kendisini Derslere Verdi

Güncelleme:

'Mıss Germany' yarışmasında 3'üncü olan lise öğrencisi Şifa Çakarer, kendisini geri kaldığı derslerine vermeye başladı.

'mıss Germany' yarışmasında 3'üncü olan lise öğrencisi 17 yaşındaki Şifa Çakarer, kendisini geri kaldığı derslerine vermeye başladı.

Almanya'nın Oldenburg kentinde oturan, lise 10'uncu sınıf öğrencisi Şifa Çakarer, Rust kentinde 23 Şubat'ta düzenlenen güzellik yarışmasında 3'üncü oldu. Çakarer, yarışma nedeniyle yeterince zaman ayıramadığı derslerinden geri kaldı. Moda alanında üniversitede eğitimi almak isteyen Çakarer, tüm zamanını ders çalışmaya ayırdı.

Almanya'nın en güzel üç kızından birisi olduğu için okulda kendisini kıskanan kız sayısında artış olduğunu anlatan Çakarer, "Yarışma hayatımı pek etkilemedi. Sadece derslerimden geri kaldım. Şimdi bu dersleri düzeltmek için çalışıyorum. Bir de kızlar beni kıskanmaya başladı" dedi.

Kendisi için eğitimin çok önemli olduğunu belirten Şifa Çakarer, "Önce liseyi, sonra üniversiteyi bitirmek istiyorum. Daha sonra gelecek olan projelerle ilgileneceğim. Ben hem oyuncu, hem de modacı olmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Oldenburg Almanya Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title