Haberler

Lübnan'da bir kadın oyuncak silahla banka soydu,12 bin dolar çaldı

Güncelleme:

Lübnan Beyrut'ta, kanser hastası kardeşinin hastane masraflarını ödemesi gerektiğini söyleyen bir kadın, dondurulmuş hesabından para çekme talebiyle silahla bankayı bastı. Kadın, çalışanları rehin aldı.20 bin dolarlık mevduatından yaklaşık 12 bin dolar çeken şahıs gözaltına alındı.

Lübnan'da siyasi istikrarsızlığın yarattığı ekonomik krizin etkileri gündelik hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kriz nedeniyle banka hesapları dondurulmuştu. Sally Hafez adında bir kadın, bankalardaki hesapların Lübnan'da dondurulmasının ardından kardeşinin hastane masrafları için banka soymaya kalktı.

OYUNCAK SİLAHLA BANKAYI BASTI

Kadın, kendi hesabından para çekebilmek için oyuncak silahla banka şubesini bastı.20 bin dolarlık mevduatından yaklaşık 12 bin dolar çeken kadın gözaltına alındı. Şahıs, kanser hastası kardeşinin hastane masraflarını ödemesi gerektiğini söyledi.

LÜBNAN'DA NELER OLUYOR?

Ülke şu anda Dünya'da görülen en derin ve uzun ekonomik krizlerden birini yaşıyor ve halkın yüzde 80'i yoksulluk çekiyor. İnsanlar gıda ve ilaç bulmakta güçlük yaşıyorlar. Lübnan'da ekonomik kriz ile buna bağlı olarak gelişen elektrik ve enerji kesintilerinin yol açtığı yıkımın etkileri giderek artıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Lübnan Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title