Haberler

Kurdu gören kangal deliye döndü! Zıpkın gibi fırlayıp parçalaması saniyelerini aldı

Güncelleme:

Sosyal medyada bir çoban tarafından paylaşılan görüntü çok sayıda izlenme aldı. Kangal, kendisine yem olarak konulan ölü kurdun bedenini görmesinin ardından saldırıya geçerek kurdu saniyeler içerisinde parçaladı.

Bir çoban tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa süre içerisinde çok sayıda tıklanma aldı. Söz konusu görüntülerde köylüler tarafından avlanan bir kurt ve kangal köpekleri yer aldı.

KURDU DEMİRE SABİTLEYİP KANGALLARA YEM ETTİLER

Öldürdükleri kurdu demire sabitleyen köylüler daha sonra da kangalın kurda karşı nasıl bir duruş sergileyeceğini gözlemledi. Kurdun ölü olduğunu bilmeyen kangal, saldırıya geçtikten sonra kurdu parçaladı.

ÖN AYAĞINI SAKLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Diğer yandan videoda ön ayağını saklayan kangalın, olası bir kurt saldırısına karşı temkinli davrandığı görüldü. Bu hareket kangalın tecrübeli olduğuna yoruldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Kangal Haberler

500

Yorumlar (8)

Altay Bozkurt:

TAMAMEN KOMEDI !!! DÜNYADA HICBIR KANGAL TEKE TEKTE BIR KURDU BOGAMAZ! KURT KANGALI PARCALARA AYIRIR, VE SONRADA KARNINI DOYURUR!! ALFA KURT MAKETE ASLA BENZEMEZ! : ))

109
48
yanıtYanıtla
zebil animation:

sorumluları tutuklansın hayvan hakları neredesiniz

78
74
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Ölü kurt Demir çubukları ile ayakta duruyor Bende en iyi Ölü boxoru döverim yani

80
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yazıklar olsun sizin insanlığınıza ve vicdansızlığınıza. Bu çirkin ve sadist davranışlar yerine keşke çevrenize, topluma ve insanlığa faydalı işler yapsaydınız.

54
10
yanıtYanıtla
Emir Ertunç:

Bu hayatta kurtta olsun yılan da olsun hepsinin bir rolu var....Yok onu sevmem bunu sevmem saçmalıkları nedir ya....Bende Cahil insanları sevmiyorum ..Çünkü bu hayatta hiç bir işe yaramıyorlar...

49
4
yanıtYanıtla
özgür özgür:

La tutturmuşsunuz alfa kurt 2 yıldır moda oldu kangal ayıyla kapışıyor yakın zamanda bozayıyla nasıl mücadele etti gormedinmi birtane ayı kurt sürüsünün önünden yemeğini aldı liderinide öldürdü yada alfasını belgesel aç izle

19
32
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Toplumun geldiği noktaya bakın.Însanların birbirlerine yaptıkları şiddet yetmez gibi şimdide savunmasız hayvanları birbirleriyle kapıştırmak, barbar bir şekilde birbirlerine öldürtme modası çıkartmışlar.Tüm canlı varlıklara merhamet ve vicdanla davranmayanların sonu felakettir.

35
8
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

İki hayvanı sevmem: kurt ve yılan, kurt avını vahşi yer, yılan canlı yer. İkisi de kötüdür. Diğer tüm hayvanları severim.

2
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title