Haberler

Her saniyesi kan donduruyor! Köpeğini AVM'nin çatısından aşağı attı

Güncelleme:

Avustralya'da Amy Judge isimli bir kadın, köpeğini alışveriş merkezinin çatısından aşağı attı. Olay kadının sosyal medya hesabından itirafta bulunmasıyla ortaya çıkarken; Judge 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Avustralya'da bir kadın köpeğini alışveriş merkezinin çatısından aşağı atıp öldürdü. 12 ay hapis cezasına çarptırılan kadın, köpeğin iyiliği için böyle bir eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Köpeğini bir alışveriş merkezinin çatısından atıp öldürdü. Köpeğin iyiliği için yaptığını söyleyerek kendini savundu

KÖPEĞİNİ ATIP SOSYAL MEDYADA İTİRAF ETTİ

Avustralya Amy Judge isimli kadın, köpeğini bir AVM'nin çatısından aşağı attı. Korkunç olay kadının Facebook'taki bir gönderide suçunu itiraf etmesi üzerine ortaya çıktı. Mahkeme, Judge'un planlanmış, kasıtlı ve bilinçli yaptığı eylem nedeniyle pişmanlık göstermediğini belirtti. Mahkeme, Amy Judge isimli kadına 12 ay hapis cezası cerdi ve 12 yıl boyunca hayvan sahiplenmekten men etti. Kadının sevgilisi ise olaya tanık olduğu ve köpeği veterinere götürmediği için 1.335 sterlin para cezasına çarptırıldı. 3 yıl da hayvan sahiplenmesi yasaklandı.

Köpeğini bir alışveriş merkezinin çatısından atıp öldürdü. Köpeğin iyiliği için yaptığını söyleyerek kendini savundu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Sosyal Medya Avustralya Alışveriş Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

YURİ MAKAROV:

İnsan nüfusu azaltılmak zorunda, artık insanlar akıl ve ruh hastası oldu. Ne kadar az insan o kadar çok huzur, Dünya'nın iyiliği için Dünya nüfusu 500 milyonun altına indirilmeli hem de hemen.

41
35
yanıtYanıtla
Metin Akarsy:

İlk sizi alalım o zaman önden buyrun...

yanıt61
yanıt10
YURİ MAKAROV:

Metin ben ölümsüz değilim, vakit dolduğunda bütün nefes alıp veren canlılar gibi öleceğim merak etme.

yanıt19
yanıt17
Murat Vatansever:

yaptığınız yorum hiç eceli bekleyelim der gibi durmuyor da..

yanıt5
yanıt0
Nilay Durmaz:

Hedef 1 milyar

yanıt1
yanıt0
Export 86:

Ruh hastası

67
1
yanıtYanıtla
Diyojen Öz:

ALLAH BELANI VERSİN

57
1
yanıtYanıtla
Sezen Davetiye:

Köpekten haber var mı?

8
7
yanıtYanıtla
sem sem:

12kattan atmış parcasını bulamamışlardır

yanıt1
yanıt0
Nilay Durmaz:

Öteki tarafta iyiymiş vefat eden arkadaşları ailesi karşılamış orda. Daha rahat diyor burası karışan eden yok. Keyfi yerinde yani.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title