Haberler

Kongre Üyesi Alkollü Olarak Kırmızı Işıkta Geçti, Hayatı Karardı

ABD'de Cumhuriyetçi Partili Kongre Üyesi Vito Fossella, Alkol Limitini 2 Kat Aşmış Bir Halde, Otomobil Kullanırken Kırmızı Işıkta Geçince, Özel Yaşamının Karanlık Noktaları Ortaya Çıktı ve Siyasi Krize Neden Oldu. Fossella'nın "Yasak Aşkı"ndan 3 Yaşında Bir Çocuğu Var.

ABD’de Cumhuriyetçi Partili Kongre üyesi Vito Fossella, alkol limitini 2 kat aşmış bir halde, otomobil kullanırken kırmızı ışıkta geçince, özel yaşamının karanlık noktaları ortaya çıktı ve siyasi krize neden oldu. Fossella’nın "yasak aşkı"ndan 3 yaşında bir çocuğu var.

EVLİ ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Kongre üyesi Cumhuriyetçi Partili Vito Fossella, Virginia’da otomobiliyle kırmızı ışık ihlali yapınca, polis tarafından durduruldu. Sarhoş olduğu anlaşılan Fossella, polise alkolün de etkisiyle "üç yaşındaki kızını görmeye geldiğini, ayrıca Laura Fay adlı bir kadınla ilişkisi olduğunu" söyledi. Fossella, polis merkezinde verdiği ifadede de aynı sözleri tekrarladı. Nezarete konan Fossella’yı, gizli aşkı Laura Fay, kefaletini ödeyerek kurtardı. Alkol limitini iki kat aştığı belirtilen Fossella’ya, en az beş gün hapis cezası verilebileceği belirtildi. Mahkeme, önümüzdeki ay yapılacak.

Yasak aşkı albay

Fossella’nın gizli aşkı Fay’in emekli hava yarbayı olduğu ve bir süre Kongre’de çalıştığı ortaya çıktı. Bir bildiri yayınlayan Fossella, özel yaşamında yaptığı yanlışlar ve bunun sonucunda verdiği büyük acılar yüzünden özür diledi. İstifa etmeye niyeti olmadığını vurgulayan Fossella, "İşimi yapmaya devam edecek ve açtığım yaraları tamir edeceğim" dedi.

İstifası istendi

Cumhuriyet Partili yetkililer ise, böylece evlilik dışı ilişkisi ve bu ilişkiden bir de çocuğu olduğu ortaya çıkan Fossella’ya destek vermeyerek istifa etmesi gerektiğini ima ettiler. Temsilciler Meclisi azınlık lideri John Boehner, Fossella’nın aylar değil, günler içinde bir karar vermesini beklediklerini belirterek "Bay Fossella’nın, bu hafta sonu bir karar alacağını düşünüyorum. Bunu yaparken, kendisi, ailesi ve seçmenini hesaba katmasını tüm samimiyetimle umuyorum" diye konuştu. New York’taki Baruch Kolej’de öğretim görevlisi olan siyaset bilimcisi Prof. Doug Muzzio ise "Fossella siyaseten ölmüştür. Sadece henüz otopsi raporu yazılmadı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title