Haberler

Kızıldeniz'de gerilim tavan yaptı! Yunan savaş gemisi, 2 İHA'ya ateş açtı

Güncelleme:

Son dönemde tansiyonun iyiden iyiye yükseldiği Kızıldeniz'de sabah saatlerinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Avrupa Birliği'nin Aspides isimli misyonu için Kızıldeniz'e gönderilen Yunan askeri gemisi, 2 İHA'ya ateş açarak geri püskürttü.

Bir Yunan Savunma Personeli yetkilisi, Avrupa Birliği'nin Kızıldeniz'deki deniz misyonunda görev yapan bir Yunan askeri gemisinin iki insansız hava aracına ateş ederek onları geri püskürttüğünü söyledi.

Kızıldeniz'de gerilim tavan yaptı! Yunan savaş gemisi, 2 İHA'ya ateş açtı

YUNANİSTAN MİSYON İÇİN FIRKATEYN SAĞLAMIŞTI

AB'nin Kızıldeniz'deki Aspides adlı misyonu, kilit deniz ticaret rotasını, İsrail'in Gazze'deki savaşına misilleme yaptığını söyleyen Yemen'deki Husi milislerinin insansız hava aracı ve füze saldırılarından korumaya yardımcı olmak amacıyla Şubat ayında başlatıldı. Yunanistan misyon için bir fırkateyn sağladı.

Kızıldeniz'de gerilim tavan yaptı! Yunan savaş gemisi, 2 İHA'ya ateş açtı

127 MM'LİK TOP ATEŞLENDİ

Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'son dakika' kodu ile abonelerine servis etti. Yunan Kathimerini gazetesi olayın sabah saatlerinde gerçekleştiğini, savaş gemisinin iki İHA'ya karşı 127 mm'lik topunu ateşlediğini yazdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Avrupa Birliği Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (52)

Demir Acer :

Akıllari sıra bizim İHA lar için antraman yapıyorlar, fakat o ateş ettikleri gemi kaç dakikada denizin dibine batacak onun hesabını yaptılar mı?!

523
94
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Şimdi buradaki 20 yunanlı yunanistandan mi beğenmediler bu tweti.

yanıt185
yanıt53
ŞEYTANA UÇAN TEKME ATAN HACI:

Sübhaneke'yi tersten okursam Yunanların damına Mart karı yağdırırım. :)))

yanıt70
yanıt38
bekir yapici:

ben 71 yasinda kibris gazisiyim yillarca kibrista Türkiye saldirisina hazirlanmis yunan birliklerini rum milli muhafiz ordusunu ve eoka b milislerini o zamanin imkansizliklari icindeki Türk askeri bir kac saat icinde darmadagin etmisti ancak o günlerin üzerinden 50 yil gecti Türk milletinin maneviyati vatan sevgisi gurur anlayisi degisti icimizdeki hainler simdi piyasada yunan 40 tane F 35 alirken biz F 16 icin adeta yalvariyoruz ve yunanin Türk hudutlarinda abd askeri üst kuruyor uyuma!!

yanıt256
yanıt27
Demir Acer :

Osman:Bilemem içimizdeki Yunanlar da olabilir)

yanıt70
yanıt14
Pole star:

Aha biri de bekir...

yanıt8
yanıt40
er ak:

bunlarda kafa olsa. para verip fuze aliyoruz kuramadan depoya atiyoruz. para veriyoruz ucak aliyoruz ucak yok .. dusuk modelini almak icin gitmedigimiz kapi kalmadi. rezil olduk. anca laf kalabaligi yaparlar.

yanıt18
yanıt17
Agacan Cenk:

Küçük enişteye bak sen torpil mi attiniz sizi gidi haylazlar

213
31
yanıtYanıtla
onur aksakal:

travzonniler olaraktan yunan arkadaşlarimuzu destekleyeruz haçen

28
161
yanıtYanıtla
nnnnn:

yazmayı öğrenebilsen bir de kesin...nece yazmışsın belli değil bir dil anca bu kadar rezil hale getirilebilir. 7 yaşında falan mısın sen acaba :)

yanıt57
yanıt5
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title