Haberler

Kiev'de Bombardımanda Can Kaybı 5'e Yükseldi

Güncelleme:

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen bombardımanda can kaybı 5'e yükseldi. Saldırıda 25 katlı konut hasar görmüştü. Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nden yapılan açıklamada, bugün yerel saatle 10.55 sıralarında enkazda 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi. Saldırıda toplam can kaybı 5'e yükseldi. Servis, 11 yaralının bulunduğunu, 24 kişinin binadan kurtarıldığını bildirdi. Dün düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, 25 katlı bir konutun 16 ve 19'uncu katları arasındaki dairelerin hasar gördüğü ve bazı dairelerde çökme olduğu belirtilmişti.

p> Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen bombardımanda can kaybı 5'e yükseldi. Saldırıda 25 katlı konut hasar görmüştü.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nden yapılan açıklamada, bugün yerel saatle 10.55 sıralarında enkazda 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi. Saldırıda toplam can kaybı 5'e yükseldi. Servis, 11 yaralının bulunduğunu, 24 kişinin binadan kurtarıldığını bildirdi. Dün düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, 25 katlı bir konutun 16 ve 19'uncu katları arasındaki dairelerin hasar gördüğü ve bazı dairelerde çökme olduğu belirtilmişti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ukrayna Kiev Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title