Haberler

Kahraman aşçı, kadını azgın pitbullun ağzından böyle aldı! Herkesin öğrenmesi gerek

Güncelleme:

Yurtdışında yaşanan bir olayda kahraman aşçının, genç kadını pitbullun ağzından kurtardığı anlar saniye saniye kameralarda yansıdı. Pitbullun arkasından yaklaşarak nefesini kesen adamın yaptığı hareketin herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği belirtildi.

Birçok ülkede bakılması ve beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpekler saldırganlıkları ve güçleriye biliniyor.

YURTDIŞINDA YAŞANDI

Yurtdışında çekilen görüntülerde, küçük köpekleriyle yürüyüş yapan 3 kadın aniden saldırıya uğruyor. Elinde köpek tutan kadın saldırıya rağmen köpeğini bırakmıyor ve arkadaşına veriyor. Pitbull ise ayağından yakaladığı kadını hareketsiz bırakarak saldırmaya devam ediyor.

CESARETİYLE KAHRAMAN OLDU

O sırada sesleri duyan kahramanımız olay yerine geliyor. Yakındaki bir restoranda aşçı olarak çalışan adam pitbull cinsi köpeğin boynunu elleri arasına alarak sıkmaya başlıyor. Köpek bir süre sonra nefessiz kalıyor ve kadını bırakmak zorunda kalıyor.

KISA SÜRELİ BAYGINLIK YAŞADI

Kısa süreli baygınlık geçiren pitbull olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor. Aşçının müdahale yöntemi pitbull ve köpek saldırılarına karşı yeni bir yöntemi de gündeme getirdi. Boğazı güçlü bir şekilde bırakmadan sıkarak insanların hayatını kurtarabilir.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (7)

Doğuş:

Ben sahibinin boğazını sıkarım.

200
7
yanıtYanıtla
senar:

güzel hareket, bilmekte fayda var

142
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

FENA! BOYUNDURUK ATMIS! PITBULL APTALLASTI ! YARI BAYGIN NASILDA UZUYO! PITBULL ÖLMEDEN BIRAKMAZ DERDERDI HEP! DEMEKKI CAN TATLI,HEM BIRAKTI HEMDE KACTI ! PITBULL SEVICILERE ON NUMARA DERS OLSUN !!

119
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

boğazını sıkmak güzel bi de ateşle korkutmak kesin çözüm. hemen bir kağıt , bez falan yakın saldıran hayvana tutun anında kaçacaktır.

83
3
yanıtYanıtla
hasan:

bende aşçı olacam

76
9
yanıtYanıtla
Can :

Bizim ülkemizde de anasına babasına bakmayanlar hayvan sever olmuş. Birde köpekleri tasma ile dolaştırıyorlar umarım bir gün gelir o hayvanda sahibini dolaştırır. Sibirya kurdu gibi soğuk iklim seven hayvanlar ülkemizde olmamalı yazın görüyorum, hayvan sıcaktan baygınlık geçirecek.

48
1
yanıtYanıtla
Sedat Cifci:

Deli gibi köpeklere vurup durdurmaya çalışanlar görsün hayvan nasıl tutulur

27
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title