Haberler

Yine video çekerken avlandılar! İşte Ukrayna ordusunun bombaladığı Çeçenlerin son anları

Güncelleme:

Ukrayna-Rusya savaşına ilk günlerde dahil olan Çeçen birlikler ile ilgili bir video daha ortaya çıktı. Bölgede bulunan bir askerin kamerasına anbean yansıyan görüntülerde, Ukrayna ordusu tarafından bombalanan Çeçenistan asıllı askerlerin son anları yer aldı.

Ukrayna- Rusya savaşında 66. güne girilirken iki taraf arasında yaşanan savaş devam ediyor. Ukrayna ordusu ve sivil halk işgale karşı direnişini sürdürürken Rus ordusunun ağır saldırıları sürüyor. Öte yandan sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Çeçen askerlerinin Ukrayna ordusu tarafından bombalanma anlar ortaya çıktı.

KADİROV'UN ASKERLERİ CANLI YAYIN YAPARKEN VURULDU

Çeçen askerin kamerasına yansıyan görüntülerde, 6-7 kişi olduğu düşünülen bir grup asker görüldü. Videonun ilerleyen kısımlarında ise grubun bombalandığı anlar kameraya yansıdı.

Kadirov'un askerleri yine video çekerken öldürüldü! İşte Ukrayna ordusunun bombaladığı Çeçenlerin son anları

YAŞANAN OLAY BİR İLK DEĞİL

İki ülke arasında yaşanan savaşa ilk günlerde dahil olan Çeçen birlikler gündem olmuştu. Savaşın uzaması ile birlikte sosyal medyaya birçok görüntü düşerken, Çeçenistanlı askerlerin cephede sürekli video çekerken veya canlı yayın yaparken ölmesi gündem olmuştu.

23 BİN RUS ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, 24 Şubat'tan bu yana devam eden savaşta hayatını kaybeden Rus asker sayısının 23 bine ulaştığını bildirdi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 24 Şubat ile 23 Nisan tarihleri arasında Rus ordusunun savaştaki kayıplarına ilişkin verilerin güncellendiği belirtildi.

BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR

Buna göre, Ukrayna topraklarında 21 bin 600 Rus askeri öldürüldü. Bunun yanı sıra 177 uçak, 145 helikopter, 854 tank, 2 bin 205 zırhlı araç, 403 top, 143 roketatar sistemi ve 69 hava savunma sistemi imha edildi. Rus güçleri 1543 araç, 8 gemi ve hafif sürat teknesi, 76 yakıt aracı ve 182 insansız hava aracını da kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Çeçenistan Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (7)

Ozbey Mustafa:

Kadırovu kendı halkı bıtırecek ve rusya cecen savası tekrar baslayacak.Bır yıgıt Samıl ıllakı cıkacak

48
11
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

bu patlayışı tanırım tb2 nin MAM serisi :DDD

38
17
yanıtYanıtla
Ali Kılıç:

Putincilerin sonu

41
12
yanıtYanıtla
Halit:

tb2 nin imzası var

28
7
yanıtYanıtla
İlyas ÖZDEMİR:

Tb2 canlı yayın yapmış :))

27
2
yanıtYanıtla
Serdar Şahiner:

Rus uşakları

15
0
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Güzel ve inançlı bir halktan kalanlar. Geriye baktığınızda ve neden sorusunu sorduğunuzda...Benim söyleyeceğim tek şey ancak ve ancak şudur: Bu dünyalık Müslümanlara güven olmaz... EN BÜYÜK ALLAH' tır.

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title