Haberler

Melih Gökçek, Kabe'de güvercinin secde ettiği iddia edilen videoyu gerçekmiş gibi paylaştı

Güncelleme:

Kabe'de başını halıya koyan güvercinin secde ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı kısa sürede ortaya çıkarken, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter'dan yaptığı paylaşım olay oldu. Güvercinin hasta olduğu anlaşılmasına rağmen Melih Gökçek'in, "Haydi gelin bana kuşun Kabe'de secdesini bir anlatın" demesi dikkat çekti.

Kabe'de namaz kılınan alanda başını halıya koyan güvercinin görüntüleri bir anda sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Çevredekilerin kayda aldığı güvercinin namaz kıldığı iddia edilirken, görüntü birçok kişi tarafından paylaşıldı.

GÜVERCİNİN SECDE ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Sosyal medya kullanıcıları ve bazı haber siteleri güvercinin görüntülerini, " Mekke'de ibretlik görüntü", "Güvercin cemaatle birlikte secdeye gitti" başlığıyla paylaştı.

Kabe'de güvercinin secde ettiği yalanına Melih Gökçek de kandı

GÜVERCİN SALLABAŞ HASTALIĞINA YAKALANMIŞ

Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Güvercinin aslında namaz kılmadığı, ölümcül "sallabaş" hastalığına yakalandığı öğrenildi. Paramyxovirüs Newcastle adlı yalancı veba virüsüne çok benzeyen virüsün neden olduğu hastalığın güvercinlerde ishal, zayıflama, az yeme, ürkeklik, boynunun eğilmesi, denge kaybı, devrilmek, geri geri gitmek gibi semptomlarla kendini gösterdiği, hastalığa yakalanan hayvanların genelde öldüğü belirtildi.

Kabe'de güvercinin secde ettiği yalanına Melih Gökçek de kandı

GÖKÇEK DE SECDE ETTİĞİNE İNANDI

Güvercinin hasta olduğu anlaşılmasına rağmen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayvanın secde ettiği yönündeki iddialara inandığını gösteren bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabındaki paylaşımında, "Ey ateistler" diye seslenen Gökçek dikkat çeken ifadeler kullandı: "Ey ateistler, Haydi gelin bana kuşun Kabe'de secdesini bir anlatın. Sana inanmayan taş olsun yarabbi."

Kabe'de güvercinin secde ettiği yalanına Melih Gökçek de kandı

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Melih Gökçek Mekke Haberler

500

Yorumlar (14)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ankara kurtuldu çok şükür, eskiden beri kurtulması gerekiyordu ama bilgisayar oyunlarıyla süreç uzadı maalesef. Buna da şükür.

43
4
yanıtYanıtla
Behlül Ben:

Melih beyin hayvan sevgisi dinozor tarihine dayanır

43
2
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

BU ADAM ONCA YIL KOSKOCA BAŞKENTİ NASIL YÖNETTİ.HALA AKLIM ALMIYOR.

34
4
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Yönetti mi? Bir daha!!! Bir daha!!!! düşün;))))

yanıt11
yanıt2
Martin Sikertel:

Önceleri saf, bu şeylere hakikatten inanan biri zannediyordum. Fakat sonra anladım ki tıpkı Banu Alkan'ın zamanında yaptığı gibi saf numarasına yapıp gündem olmaya, kendini unutturmamaya çalışıyor.

30
2
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

Bu yaptıklarınız sözleriniz insanların İslama kötü bakmasına hizmet etmekten başka bir işe yaramıyor. Ya susun ya da hayır söyleyin.

20
4
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Yaaa bu adam komedi.. yok öyle değil kuş jelibon yemiş bol bol ve jelibon yemiş bülbüle dönmüş:)) Ankara kimlere emanet olmuş yıllarca

13
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Melih abi, Hadid Sûresi Âyet 1: ''Göklerdeki ve yerdeki her şey Allah’ı tespih etmektedir. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.'' diyor yaratılan her canlı cansız Allah'ı zikrediyor ama bunu insanlara göstermek zorunda değiller. Trollere malzeme verme abi.

5
9
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

SEN GİT DİYANETİN SAYFALARINA YAZ

yanıt1
yanıt0
Deniz Yurt:

Birde bu var ülkede. Sıkıntılar yetmezmiş gibi birde bu devrik başkan var

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title