Haberler

İsrailli Bakan Ben-Gvir: Şimdi ezici bir saldırıya ihtiyacımız var

Güncelleme:

İran'ın yüzlerce füze ile saldırı düzenlediği İsrail'de aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir yine skandal bir çağrıda bulundu. Ben-Gvir, "Şu ana kadar etkileyici bir savunma; şimdi ezici bir saldırıya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

İsrail'in 1 Nisan'da Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına yönelik saldırısına "Gerçek Vaat Operasyonu" adını verdiği bir misilleme yapan İran ordusu, Tel Aviv'i 300'e yakın füze ve İHA ile vurdu.

AŞIRI SAĞCI BAKANDAN BİR SKANDAL ÇAĞRI DAHA

İsrail güvenlik kaynakları füze ve İHA'ların yüzde 99'unun engellendiğini duyururken son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İsrailli aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'den yine skandal bir çağrı geldi.

"ŞİMDİ EZİCİ BİR SALDIRIYA İHTİYACIMIZ VAR"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ben-Gvir, "Şu ana kadar etkileyici bir savunma; şimdi ezici bir saldırıya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Amerika Birleşik Devletleri İsrail İran Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (24)

Yucel Cakir:

La yalan dolan bunlar. Kaç İsrailli'nin burnu kanadı bu 300 füzeyle yapılan şovdan ? Tel Aviv'i vurmuşmuş. Vuracak adam önceden heber vermez. İsrail senin elçilik binanı vuruyorken haber verdi mi ?

506
168
yanıtYanıtla
Son Gölge:

Kardeş habersizce saldırı yapamazsın savaş sırasında olsan bile. Habersizce saldırırmak karşı tarafa orantısız güç hakkını verir. Haber vermenin amacı sivillere yönelik saldırı olmadığını ispat etmek .ABD japonyaya atom bombasını atma nedenide buydu kendisinr japonyanin haber vermedrn saldiri duzenledigini ispat etmisti . Eğer iran habersizce vurursa zaten bunu istiyorlar o zaman irana ciddi zarar verme hakkina sahip olurlar. Zaten bunu istiyorlar.

yanıt60
yanıt36
Leon Tas:

Artı attığı oyuncağı nerelere vuracağını söylüyor bu İran nasıl bir Ulke anlamış değilim

yanıt35
yanıt2
Atilla İlhami:

Bu da isral'in ümit özdağı falan heralde.

160
31
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Ama özgür özerin tombik haline daha çok benziyor

yanıt1
yanıt0
Türkiye C:

Ehh ne oldu.. Geldi gördük vurdu, tatil bitti Döndük ne oldu neee …

79
4
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Agzına bombayi verin şunun hazir acmisken

73
5
yanıtYanıtla
suskun çocuk null:

saatli bomba yapsınlar saati geldiğinde kavuşsun zebanilere

yanıt28
yanıt0
Hüseyin Civelek:

Dünya büyük bir savaşa hazır durumda.Allah dostlari müşrikleri yenecek inşallah.Ses gelince nasıl korkuyor imansızlar.Zalimlere rahat yok,ne bu dünyada,ne ahirette.

39
15
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Gıvırırlar gvi. Karşında İran var

11
33
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title